Tether Tools starter tethering kit USB 3.0 Micro-B 4.6m Tether Tools starter tethering kit USB 3.0 Micro-B 4.6m

Tether Tools starter tethering kit

USB 3.0 Micro-B 4.6m

1 199,-
2 stk. Nettlager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Butikklager, Stjørdal
  • 0Hovedlager

Tethertoold Starter Tetheringkit er en startpakke som er designet for alle fotografer som ønsker å ha orden på kameraets datakabler og legger til rette for det daglige arbeidet. BTK54 inkluderer en USB 3.0 - Mini USB 5-polet 4,6 meter kabel, Jerk Stopper-sett (kabelholdere) og veske for kabel/tilbehør.

 

Funksjonell og pålitelig arbeidsplass

Med BTK54-tilbehørssettet kan du gjøre arbeidsplassen tryggere ved å holde kablene på plass og arbeidsområdet opplyst, samt at du får maksimal ytelse takket være en USB-kabel av høy kvalitet.

 

USB 3.0-kabel

Pakken inneholder en 4,6 m lang oransje USB 3.0-kabel med USB Mini 5 pin-kontakt. Kabelen og begge kontaktene er av svært høy kvalitet, noe som gir høye overføringshastigheter uten forstyrrelser. Jerk Stopper-settet holder kablene på plass og tilkoblingkontakter på datamaskiner, kameraer og kabler, reddes fra slitasje. Både kabelholdere for kamera (JS020) samt kabelholdere som monteres i USB kantakt på datamaskinen (JS005) er inkludert i dette settet.

 

Veske for kabel og tilbehør

Orden og ryddighet forlenger levetiden og øker påliteligheten til alt tilbehøret. Dette settet inneholder derfor en veske som passer til kabler og små gjenstander. Forsiden av vesken er gjennomsiktig, noe som forenkler håndtering.

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Merker Tether Tools
Produktkategori Kabler
Produkttype USB


Produsentens varenrBTK54