RETUR Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD Z Nikon Z RETUR Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD Z Nikon Z

RETUR Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD Z

Nikon Z

7 990,-
1 stk. Nettlager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Butikklager, Stjørdal
  • 0Hovedlager
Direkterabatt på Tamron

Direkterabatt på Tamron

Spar opptil kr 3 500,- på utvalgt optikk fra Tamron.

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Merknader

Åpnet, komplett i original emballasje

Beskrivelse

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD Nikon Z

Tamron beriker Nikon Z-systemet med verdens minste og letteste supertelezoom i sin klasse.

  • Verdens minste og letteste telezoom i sin klasse
  • Værsikret konstruksjon
  • Utmerket oppløsning fra kant til kant
  • Tamron BBAR-belegg
  • Kan brukes med Tamron Lens Utility
  • Flott ytelse med anti-refleksjon

Det er et allsidig objektiv som passer for mange ulike situasjoner som sport, dyreliv og portretter. Supertelezoom-objektiver er ofte store og klumpete, men ikke dette. Det veier bare 580g og måler 150,3mm, men leverer fortsatt en fantastisk bildekvalitet og er designet for å matche størrelsen på Nikons Z-monterte kameraer.

Konstruksjonen på objektivet består av 15 linser i 10 grupper. Et LD-linseelement (Low Dispersion) reduserer kromatisk aberrasjon. Ved 300mm, som er en vanlig brukt telefoto-brennvidde, leverer konstruksjonen utmerket oppløsning fra kant til kant. Den nye zoomen skaper ekstremt skarpe og klare bilder i hele zoomområdet takket være Tamrons BBAR-belegg, som er verdenskjent for sin flotte anti-refleksjonsytelse.

Objektivet har en værsikret konstruksjon, som muliggjør utendørs fotografering selv under tøffe værforhold. Autofokus drives av den eksepsjonelt stillegående og raske RXD-trinnmotoren, og gjør det mulig for brukere å opprettholde et skarpt fokus selv på motiver i kontinuerlig bevegelse.

Takket være en svært stillegående AF fungerer objektivet fremragende i situasjoner som krever lave støynivåer, f.eks. ved videoopptak.

Det nye 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD kan enkelt brukes med den dedikerte Tamron Lens Utility-programvaren for raske og enkle firmwareoppdateringer.

 


 

Produktinformasjon

Hovedkategori Brukt
Merker Tamron
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare


Produsentens varenr007311