SmallRig 4297 Wireless Receiver Motor Lite SmallRig 4297 Wireless Receiver Motor Lite SmallRig 4297 Wireless Receiver Motor Lite SmallRig 4297 Wireless Receiver Motor Lite SmallRig 4297 Wireless Receiver Motor Lite SmallRig 4297 Wireless Receiver Motor Lite

SmallRig 4297 Wireless Receiver Motor

Lite

1 499,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Butikklager, Stjørdal
  • 0Hovedlager
1 stk. Leverandørlager

SmallRig 4297 Wireless Receiver Motor (Lite)

Designet for å gi et høyt dreiemoment og lav latenstid ved fotografering med følgefokus. Motoren har røde og blå indikatorlamper for å indikere tilkoblingsstatus og kanal, og gir intuitiv og brukervennlig betjeningsveiledning for enkel og effektiv kontroll.

Mottakermotoren har et bredt inngangsspenningsområde på 5 V-18 V og støtter hurtigladeprotokollene PD og QC.

Med en variabel girdesign kan den levere et toppmoment på 4,3 kgf-cm for høyt dreiemoment, noe som gjør det enkelt å drive zoomobjektiver.

I tillegg støtter den krysskontroll med Magic FIZ-systemet, noe som gir brukerne flere muligheter til å tilpasse seg ulike objektiver.

Forsiktighetsregler: Det blå lyset (F00-1) og det grønne lyset (F15-1) kan byttes ut for bruk med SmallRig MagicFIZ Wireless Follow Focus Basic Kit 3781.
Når lysene for håndrattkontrolleren og mottakermotoren (blå og grønn) stemmer overens, indikerer det en vellykket automatisk tilkobling.
Den trådløse mottakermotoren er kompatibel med PD- og QC-protokollene. Bruk den medfølgende strømledningen eller en USB 3.0-kabel for å unngå problemer med utilstrekkelig dreiemoment.

I pakken:

  • 1x Wireless Receiver Motor (Lite)
  • 1x USB-C til USB-C-kabel

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker SmallRig
Produktkategori Følgefokus
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenr4297