728876 728876 728876 728876 728876 728876 728876 728876 728876

Røde Magnetic Smartphone Accessory Mount

1 295,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Røde Magnetic Smartphone Accessory Mount er et allsidig magnetisk monteringssystem for å feste mikrofoner, lamper og annet tilbehør på MagSafe® iPhone® eller andre smarttelefoner med et MagSafe-kompatibelt etui. Den har en ekstremt kraftig magnet for å sikre smarttelefonen din, selv under intense bevegelser. Magnetic Mount leveres med tre avtagbare festeanordninger for maksimal fleksibilitet. Dette inkluderer både korte blitzsko-armer for fotografering i både liggende og stående modus, samt en lang arm med standard 1/4-tommers gjenger for montering av smarttelefonen på stativ, håndtak eller bordarm for bruk i en rekke videoproduksjons- eller innholdsopprettende applikasjoner. Passer også utmerket til Røde DS2 bordstativ osv.

  • Magnetisk tilbehørsfeste av førsteklasses kvalitet for smarttelefoner
  • Kompatibel med MagSafe® iPhone og andre smarttelefoner med et MagSafe-kompatibelt etui eller tilbehør
  • Fest mikrofoner, belysning og annet tilbehør til smarttelefonen din
  • Korte og lange blitzsko-armer for liggende eller stående bruk
  • Lang arm med 1/4-tommers gjenger for montering av smarttelefonen på stativ, håndtak eller bordarm
  • Laget av høykvalitets aluminium

Ta mobilinnholdet ditt til neste nivå
Ta mobilstudiene dine til neste nivå med Magnetic Mount, et allsidig monteringssystem for å feste mikrofoner, lamper og annet tilbehør på alle MagSafe® iPhone® eller telefoner med et MagSafe-kompatibelt etui.

Mobil montering med modulær design
Med en 1/4-tommers monteringsgjenge, korte og lange blitzsko-armer og en modulær design gir Magnetic Mount deg fleksibiliteten til å raskt sette opp den perfekte mobile filmriggen for alle situasjoner, uansett om det er portrett- eller landskapsmodus.

Å filme med smarttelefon har aldri vært enklere
Det har aldri vært enklere å gjøre telefonen din om til et kraftsenter for videopptak. Magnetfestet gjør at du enkelt kan feste en MagSafe® iPhone® eller et MagSafe-kompatibelt etui, feste eller skru fast tilbehøret i monteringsarmene og begynne å filme.

Bygget for bruk hvor som helst og når som helst
Magnetic Mount er laget av høykvalitets aluminium, og komponentene er robuste men likevel lette, perfekte for utendørs bruk, filmskaping eller opptak i studio. Den er også utrolig kompakt, spesielt når den er demontert - perfekt å ta med seg i ryggsekken, vesken eller til og med lommen.


 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Røde
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrMAGNETICADAPTOR