PocketWizard MiniTT1 Nikon CE Transmitter - CE 433MHZ PocketWizard MiniTT1 Nikon CE Transmitter - CE 433MHZ

PocketWizard MiniTT1 Nikon CE

Transmitter - CE 433MHZ

1 634,-Kampanjepris
2 043,-Førpris
2 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager

PocketWizard MiniTT1 for Nikon er den minste PocketWizard radio noensinne.

MiniTT1 Transmitter festes direkte på kameraets blitssko. Transmitteren er utstyrt med en blitssko, så det fortsatt er mulig å plassere en blits på kameraet samtidig som transmitteren arbeider sammen med andre PocketWizard-enheter

MiniTT1 Transmitteren er enkel å bruke. Sett den i kameraets blitssko og fotografér - så enkelt er det. PocketWizard ControlTL-systemet fortolker komplekse E-TTL II-data og sender det via et pålitelig radiosignal. Systemet korrigerer for alle endringer foretatt i kameraet, enten det er ISO, blender, lukkertid eller andre endringer som påvirker eksponeringen.

PocketWizard ControlTL radiokommunikasjon gir deg mulighet til å utløse blitser rundt hjørner og gjennom vegger selv i sterkt dagslys. Nå kan du plassere en trådløs blits hvor enn du måtte ønske, uten de begrensninger du kjenner fra infrarøde systemer.

Du kan benytte MiniTT1 sammen med en hvilken som helst PocketWizard mottager som FlexTT5, PlusII eller MultiMAX. Med MiniTT1 får du glede av PocketWizards HyberSync-teknologi, som tillater synkronisering opp til 1/500 sek.

Har du behov for høyere synkroniseringshastigheter, går ControlTL-systemet automatisk i FP/High-Speed sync mode når du endrer lukkertiden på ditt kamera. På den måten kan du oppnå synkroniseringshastigheter opp til 1/8000 sek.

Med PocketWizard Utility-programmet kan du via USB-porten konfigurere dine kanalinnstillinger og inntaste din HyperSync-timing, samt oppdatere ditt produkt til den nyeste firmware tilgjengelig.

PocketWizard MiniTT1 er starten på en ny era innenfor trådløs blitsfotografering

NB! PocketWizard radiosystem benytter seg av forskjellige frekvenser i de forskjellige land for å kunne tilfredsstille riktig ytelse og regulerte krav i markedet. Europeiske modeller skal være merket CE 433 MHz. Det vil ikke bli gitt support eller service på FCC 354 MHz enheter i Norge.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker PocketWizard
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Utløser


Produsentens varenrPW-MINI-N-CE
2 230,-
Varenr127956
Leveres på bestilling