Peli™ TSA Lock Peli™ Lock TSA hengelås til alle Peli™

Peli™ TSA Lock

Peli™ Lock TSA hengelås til alle Peli™

491,-
6 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 6Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

221,-
Varenr161236
Leveres på bestilling
Fra 175,-
Varenr145067
Leveres på bestilling
Fra 121,-
Varenr145068
Leveres på bestilling

Peli™ Lock TSA-hengelåsen – den ideelle reisekameraten som gir deg sinnsro når du er på farten. Denne robuste og pålitelige hengelåsen er spesielt utviklet for reisende, med en TSA-godkjent design som lar sikkerhetspersonell inspisere bagasjen din uten å skade låsen. Enten du er en hyppig forretningsreisende eller en eventyrlysten globetrotter, er Peli™ Lock TSA-hengelåsen den sikkerhetsløsningen du har ventet på.

Egenskaper

  • TSA-Godkjent: Godkjent av Transportation Security Administration (TSA), slik at sikkerhetspersonell enkelt kan åpne og låse om igjen bagasjen din ved behov, uten å skade låsen eller kofferten.

  • Solid Konstruksjon: Bygget for å tåle de tøffeste behandlingene, med en solid metallkropp og en stålwire som tåler både klipping og saging. Den robuste designen sikrer at dine verdisaker forblir sikre, uansett hvor reisen tar deg.

  • Brukervennlig: Peli™ Lock TSA-hengelåsen kommer med en enkel å bruke kombinasjonsmekanisme som gir deg muligheten til å sette din egen unike kode. Med fire tallskiver er det tusenvis av mulige kombinasjoner, noe som gjør det nesten umulig for uvedkommende å få tilgang til dine eiendeler.

  • Allsidig: Perfekt for sikring av bagasje, ryggsekker, sportsutstyr, og mer. Uansett om du bruker den på flyplassen, i treningsstudioet, eller på hostelet, tilbyr denne låsen deg en pålitelig måte å holde dine eiendeler trygge på.

  • Lett og Bærbar: Peli™ Lock TSA-hengelåsen er designet for å være både lett og bærbar, noe som gjør den enkel å ta med seg overalt. Den legger knapt merke til vekten på din bagasje, men tilfører en betydelig mengde sikkerhet.

  • Pålitelig Merke: Peli er kjent for sine holdbare og pålitelige produkter. Med Peli™ Lock TSA-hengelåsen kan du stole på at du får høy kvalitet og sikkerhet som beskytter dine verdier.

 Alle varemerker er registrerte og/eller uregistrerte varemerker for Peli Products, S.L.U., dets tilknyttede selskaper eller datterselskaper.

Produktinformasjon

Hovedkategori Bæresystem
Merker Peli™
Produktkategori Veske system
Produkttype Diverse


Produsentens varenr1PTSA