622810 622810 622810 622810 622810

OWC Gemini Thunderbolt Dock & Dual-Drive

External Storage w/3.5” Sata HDD 40TB

20 990,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
1 stk. Leverandørlager

OWC Gemini Thunderbolt Dock & Dual-Drive RAID External Storage w/3.5” SATA HDD (20TB x 2) 40TB

Med to stasjonsbrønner og sju tilkoblingsporter, inkludert en SD 4.0/UHS-II-mediespor, er OWC Gemini et universalverktøy som organiserer ditt digitale liv. Du får god plass til å duplisere opptak, opprette og administrere arkiver eller rendere og behandle effekter. Koble til favorittutstyret ditt via USB-portene. Les inn dagens opptak eller droneopptak med leseren på forsiden.

Alt-i-ett-verktøyet for digitale arbeidsflyter. Med to stasjonsbrønner og sju tilkoblingsporter, inkludert en SD 4.0/UHS-II-mediespor, er OWC Gemini et universalverktøy som organiserer ditt digitale liv. Du får god plass til å duplisere opptak, opprette og administrere arkiver eller rendere og behandle effekter. Koble til favorittutstyret ditt via USB-portene. Les inn dagens opptak eller droneopptak med leseren på forsiden.

  • Høy ytelseslagring: opptil 562 MB/s1
  • Rask tilkobling: (2) Thunderbolt 3-porter (Thunderbolt 2/Thunderbolt bakoverkompatibel)
  • Hastighet og lagring: maskinvare-RAID-kontroller (RAID 0,1, Span eller JBOD/uavhengig)
  • Enkel opplasting av kameraer: SD 4.0 (UHS-II)-kortleser på forsiden
  • En hub med mange alternativer: (2) USB 3.2 (10 Gb/s) Type-A-porter
  • Koble til NAS-en: 2,5 Gb/s Ethernet-port
  • Se pågående arbeid: HDMI 2.1 for å legge til opptil en 8K-skjerm
  • Egendefinerte konfigurasjoner: (2) skuffer for 2,5-tommers eller 3,5-tommers SATA- eller U.2-disker
  • Innergize-aktivert: et komplett administrasjonsverktøy for helse, ytelse og feltoppdateringer ved bruk av OWC Atlas SD-minnekort med Geminis SD-leser.
  • 3 års begrenset OWC-garanti

RAID i maskinvare: Hastighet, pålitelighet og fleksibilitet. OWC Gemini bruker maskinvare-RAID for å utnytte det fulle potensialet til to 3,5-tommers 7200RPM-harddisker eller 2,5-tommers SATA SSD-er. Gemini er forhåndskonfigurert i høyhastighets RAID 0-modus for å levere maksimal gjennomstrømning fra harddiskene, og tilbyr reelle harddiskhastigheter på opptil 562 MB/s for lydredigerere/musikere/produsenter, individuelle innholdsskapere, fotografer, små fotostudioer og filmskapere som arbeider med opptil 4K-oppløsninger og komprimerte kodeker. A/V-profesjonelle som er på jakt etter SSD-er som starter og holder seg raske over hele kapasiteten, kan dra nytte av den velprøvde påliteligheten til OWC Mercury Extreme SSD-er. Med en vedvarende RAID 0-hastighet på opptil 956 MB/s kan du enkelt håndtere 8K-enkeltsekvenser og 4K-multisekvenser, slow motion-video, 10-biters opptak og RAW-bilder i ultrahøy oppløsning. Hvis du ønsker ekstra sikkerhet med speilvendte data, kan du konfigurere Mercury Gemini i RAID 1-modus. Trenger du mer fleksibilitet? Konfigurer et span for å kombinere kapasiteten til de to enhetene til ett stort volum, eller bruk enhetene som uavhengige volumer.

Hold kontakten med teamet ditt og mediene dine OWC Gemini har en 2,5 Gb/s Ethernet-port slik at du kan overføre filer og arbeide opptil 2,5 ganger raskere over kablede nettverk og få økt produktivitet i en IP-basert arbeidsflyt. Den er perfekt for delte arbeidsområder og arbeidsflyter, og filoverføringene går lynraskt, slik at du bruker mindre tid på å konfigurere og mer tid på å komme i gang med arbeidet. Når det er på tide å dele fremdriften, kan du bruke RAID-alternativene til å rendere ut arbeidsfiler og en rask tilkobling for å legge ut for team- og kundegjennomgang. Du kan også sende filene dine til en NAS for å arkivere dem på en trygg måte.

Få et 8K-perspektiv Med en dedikert HDMI-port av nyeste generasjon gir Gemini deg muligheten til å tilføre arbeidsflyten din det friske, skarpe perspektivet til en 8K-skjerm. Enten du sitter på hjemmekontoret eller er på jobb i et mobilt studio, er du bare én tilkobling unna å se arbeidet ditt i full detalj. Bruk den til å frigjøre porten til den bærbare datamaskinen, slik at du kan koble til og fra raskt og holde deg mobil.

Ta tilbake skrivebordet ditt Med mediedumpere med flere stasjoner, kontrollere, A/V-utganger og et virvar av enhetskabler kan det være vanskelig nok å finne plass til den bærbare PC-en, for ikke å snakke om plass til å jobbe. OWC Gemini bekjemper rotet med en enkeltkabeltilkobling som leverer lagring, Ethernet-deling, ladestrøm og støtte for 8K-skjermer, samtidig som den samler alle kablene til eksterne enheter på en ryddig måte. Få mer plass på arbeidsplassen og mindre stress.

Endelig et RAID som er like mobilt som livet ditt. Med den innebygde maskinvarebaserte RAID-kontrolleren får du hastighet og sikkerhet uten å være avhengig av hvilket operativsystem du kjører. Hvis du jobber på tvers av plattformer, kan du enkelt koble OWC Gemini til Mac og PC ved hjelp av OWCs MacDrive-programvare (selges separat).

Koble fra med ett klikk Koble trygt fra flere stasjoner med ett enkelt klikk. OWC Dock Ejector er utviklet av OWCs maskinvare- og programvareingeniører for å sikre at alle data skrives før frakobling, noe som sparer tid og beskytter mot tap av data. Dermed er det slutt på å miste hardt opptjent arbeid.

Inkludert OWC Thunderbolt-kabel. OWC Gemini leveres med en sertifisert OWC Thunderbolt-kabel på 0,7 meter. Men hvis arbeidsflyten din krever en annen lengde på tilkoblingen, er OWC Thunderbolt (USB-C)-kabler det perfekte valget.

Stabiliser Thunderbolt- og USB-C-kabler. Aktive arbeidsområder utsetter utstyret for støt, dytting eller til og med et tilfeldig halevift fra et kjæledyr. OWC ClingOn tilpassede kabelstabilisatorer (selges separat) skrus inn i OWC Dock eller OWC Drive-huset for å redusere - om ikke helt eliminere - kabelbelastningen på Thunderbolt- og USB-C-tilkoblinger, slik at du kan jobbe trygt selv i de mest trafikkerte miljøene.

Innergize arbeidsflyten din med høyeste ytelse og pålitelighet. OWC Innergize er det første trinnet i Capture to Completion-økosystemet av OWC-produkter som er utviklet for å gi profesjonelle fotografer, videofotografer og innholdsskapere den beste ytelsen og påliteligheten i arbeidsflyten. Denne spesialdesignede OWC-appen er et komplett administrasjonsverktøy for helse, ytelse og feltoppgraderinger ved bruk av OWC Atlas-minnekort med OWC Atlas-lesere og produkter utstyrt med lesere.

Helse Flash-minnet slites ut over tid og brukssykluser. Innergize verifiserer og rapporterer prosentandelen av gjenværende levetid. Nå kan du jobbe med full tillit til at OWC flashminneproduktet ditt vil levere den påliteligheten du kan stole på.

Innergize Skriving, sletting og formatering tærer på minnekortene. Innergize renser og gjenoppretter flashminneytelsen til OWC-minnekort, slik at du får de beste resultatene hver gang du bruker dem.

Feltoppgradering Når nye kameraer eller fastvareoppdateringer til eksisterende kameraer introduseres, kan det hende at de ikke fungerer som de skal med flash-minnekort og -stasjoner. Innergize gir brukere av OWC-minnekort muligheten til raskt å oppgradere fastvaren i felten for full kompatibilitet, ytterligere ytelsesforbedringer og feilrettinger for optimal pålitelighet.

1. Thunderbolt 2/Thunderbolt-kompatibilitet krever en sertifisert Thunderbolt 3-adapter (USB-C) til Thunderbolt 2 (mDP) og en Thunderbolt 2-kabel. Denne konfigurasjonen gir dataoverføring med Thunderbolt 2-hastigheter (opptil 20 Gb/s), men støtter ikke lading av bærbare datamaskiner.

 

I pakken:

  • OWC Gemini Thunderbolt-dockingstasjon og ekstern lagringsløsning
  • Thunderbolt-kabel (USB-C) på 0,7 m (29")
  • Ekstern strømforsyning og strømkabel
  • Hurtigstartveiledning for OWC Gemini
  • Brukerveiledning for OWC Gemini
  • OWC Dock Ejector for Mac og Windows (nedlasting av programvare)
  • Brukerveiledning for OWC Dock Ejector
  • 3 års begrenset OWC-garanti


Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker OWC
Produktkategori Portabel harddisk
Produkttype Harddisk


Produsentens varenrOWCTB3GM000H40