570433 570433 570433 570433 570433 570433 570433 570433 570433 570433 570433 570433 570433

Nanlite Forza 300 II Daylight LED Spot

5600K. DMX, Bluetooth

13 494,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
5 stk. Leverandørlager

Nanlite Forza 300 II Daylight LED Spot Light

Gjennom den kraftige ytelsen og den kompakte formen til Forza 300- og 300B-modellene, har Nanlite forbedret enhetene på alle måter for å ta andregenerasjons Forza 300B II LED-lys til et nytt nivå.
Passer sammen med enhver lyskilde

NANLITE gir seg til kjenne igjen ved å lansere Forza 300/300B II som representerer vår urokkelige utforsking av LED-teknologi. Omfattende tekniske forbedringer er gjort mulig gjennom å ta til oss tilbakemeldinger fra fotografer, videoskapere, kommersielle produksjonsteam, filmcrew og portrettfotografer som ønsker profesjonelle lysløsninger av høy kvalitet.

Kompakte krafthus
Alle enhetene er preget av samme Forza-DNA som kjennetegnes av gjennomgående kvalitet og oppbygging. De nye lyskilde modellene har beskyttende glassdekke slik at du aldri behøver å bekymre deg for ytre påvirkninger. Gjennomgående forbedringer er gjort for både strømforbruk og lyseffektivitet, noe som har resultert i kraftigere lys og lenger batterilevetid.

Nøyaktige filmfarger
Forza 300/300B II har avanserte W(RG)/WW(RG) systemer for fargeblanding. Ved for første gang å inkorporere G/M±80-avstemming for dagslys/tofarget LED, tilbyr NANLITEs R&D-team kreative det perfekte verktøy for med letthet å håndtere vanlige lysutfordringer. Det være seg om du trenger å justere G/M- tuningen for å blende inn med omgivelseslys eller matche andre lyskilder.

Enheten har en revolusjonerende funksjonalitet som også kan være til stor hjelp for de brukerne som ønsker stiliserte tilnærminger. Flere fargealternativer øker muligheten for å skape forskjellige stemninger. Du er ikke begrenset til kun å optimalisere hudtoner ved å bruke skjevstilt magenta i hvitt lys. Det er også mulig å gjenskape filmatiske filmfarger som kan justeres nøyaktig ved å bruke hvitt lys som skjevstiller grønt.

G/M-avstemming gir mer varierte alternativer for naturtro fargegjengivelse.

 

Vær tro mot originalen
Mulighetene for fargegjengivelse med Forza 300/300B II har blitt grundig evaluert og forbedret. Det gjør enhetene til pålitelige tillegg i filmskapernes verktøysett.

Gjenoppfunnet og gjenoppbygd
Som svar på tilbakemeldinger fra brukere har NANLITE-ingeniørene gjort en formidabel innsats for å designe på et så lavt detaljnivå at det preger både formfaktor og intern struktur. Forskjellige applikasjonsscenarier er også analysert for å øke komforten og for å skape tryggere arbeidsmiljøer for rollebesetning og mannskap.

Kontrollenheten har et helt nytt kompakt design med strømadapteren integrert på innsiden, noe som reduserer den totale størrelsen på Forza 300II/300B med 37 %.

Det er V-mount batteriplater på begge sider av kontrollenheten for økt kompatibilitet med batterier i ulike størrelser.

Yoke med en ensidig, trinnløs låsemekanisme som gir jevne justeringer og en generelt bedre brukeropplevelse.

De buede yokene gir et større vippeområde når modifikatorer og tilbehør er festet.

Kontrollenheten har også en hurtigutløser på baksiden og en hurtigutløser-klemme for å forbedre tilpasningsevnen og stabiliteten når den festes til lette stativer og takstoler.

Kontrollmetoder for alle
Grensesnittet for kontroll har enkel konfigurasjon og intuitiv betjening. Omfattende kablede og trådløse kontroll løsninger er tilgjengelige. Det gjør at skapere enkelt kan justere innstillinger avhengig av behov i de varierte miljøene de fotograferer i.

Alternativer for trådløs kontroll
Alle armaturer inkluderer innebygde 2.4G og Bluetooth doble moduler. Det gir NANLINK en mulighet til å vise hva den er god for under studioopptak og livestrømming. NANLINK er spesielt designet og utviklet for innholdsskapere, samt små til mellomstore produksjonsteam.

USB-porten kan levere strøm (5V/0,5A) for trådløs DMX-mottaker, noe som gir mulighet for trådløs trygg DMX-kontroll.

Alternativer for ledningskontroll
Støtter DMX/RDM-kontroll via ledningsforbindelse for å møte de strenge presisjons og stabilitets kravene som filmteam har for komplisert lys-styring.

Ny kraft, ny frihet
Bortsett fra vekselstrøm løsning, tilbyr Forza 300 II/300B II også flere alternativer for batteristrøm slik at innholds skapere enkelt kan takle ulike lysscenarier. Alle enheter støtter AC/DC hot swapping slik at du ikke trenger å bekymre deg for avbrudd.

Videre støtter Forza 300/300B II også drift for enkeltbatteri og hot swapping når kapasiteten er mindre enn 45 %, noe som betyr at brukere raskt kan bytte ut batteri med lavt batterinivå for kontinuerlig filming.

Forza 30II/300B II:
1 x 14.8V 12A-batteri: output kan være opptil 45%
2 x 14.8V 12A-batteri: output kan være opptil 100%

Flere kjølealternativer, mer ytelse
Forza II-serien har et nytt justerbart kjølesystem med 4 tilgjengelige driftsmoduser: SMART, FULL HASTIGHET, LAV HASTIGHET og AV. Støynivået senkes til 23dBA i SMART-modus. Støyhåndtering er også forbedret i forhold til siste generasjons FULL HASTIGHET-modus. Enhetene er betydelig mer stillegående for intervjuer, MV- og TVC-opptak.

Kompatibilitet med stort modifikator-økosystem
Alle armaturer kommer med et Standard Bowens feste med et ekstra paraplyfeste. Assorterte modifikatorer tilknyttet NANLITE eller andre tredjeparter kan festes sømløst, noe som åpner opp for uendelige muligheter for lysutforming.

Flere varer i esken
Hurtigklemmen er standard. Det gjelder også de lengre tilkoblingskablene (3M) og AC-tilkoblingskabelen (6M). Med valgfrie 7.5M og 12M kabler for tilkobling vil det være en enkel sak å rigge armaturene i høyden. For å øke holdbarheten er dempingen forbedret og det ytre forsterket.

Flere effekter, mer tilpasning
Filmskapere får hjelp til sine kreative ideer gjennom 11 innebygde effekter i Forza 300 II og 12 innebygde effekter i Forza 300B II. Enhetene tilbyr derfor en harmonisk blanding av praktisk imitasjon og kunstnerisk modifikasjon for brukeren.

Hver enkelt effekt kan justeres ved hjelp av parametre i den innbygde kontrollenheten noe som øker tilpasningsmulighetene. Flere muligheter er tilgjengelig via NANLINK APP.

Fastvare kan oppgraderes
Støtter oppdatering av fastvare via USB-flash-stasjon og fremtidige oppdateringer er enkle å implementere.

 

I pakken:

  • Forza 300 II LED Spotlight
  • Control Unit with V-Mount Plates
  • Head Cable 3 m
  • Power Cable 6 m
  • RF-BM 55-Degree Bowens Mount Reflector
  • ASCPQRFZ Quick-Release Stand Clamp
  • AS-CAP-BW-B COB Protective Cap
  • Padded Carrying Bag

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Nanlite
Produktkategori Fast lys
Produkttype COB


Produsentens varenr31-2011