604063

MagMod Pro Kit Arno de Bruijn

#BeCreative

6 057,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

En av de viktigste forbedringene introdusert med MagMod 2-modifikatorene er fokus på størrelse og vektreduksjon. MagMod-designteamet prioriterte å redusere så mye vekt som mulig uten å ofre holdbarhet, funksjon og estetisk form.

Den totale bredden til MagGrip 2 på blitsen har blitt krympet med 30 %, noe som gjør at det føles som om den nesten ikke er der!
Denne tilsynelatende mindre justeringen hjelper blitsen til å føles mindre klumpete, samtidig som den opprettholder enkelheten og hastigheten til det oh-så-gode magnetiske modulsystemet som MagMod var banebrytende.
MagGrip 2 er også optimalisert for å fungere enda mer sømløst enn før med nye blitsenheter med runde hoder. Vi forbedret den allerede universelle utformingen og gjorde den enda slankere for nyere blitsmodeller.

Universal passform
Pantented universal MagGrip strekker seg på nesten alle blitser som noen gang er laget, inkludert nye runde hodeblitser.

MagMod MagSphere 2
MagSphere 2 er nå 40 % lettere enn forgjengeren. Det høres kanskje ikke så mye ut, men fotografer vil umiddelbart merke forskjellen i vekt og størrelse, spesielt når de fotograferer i dynamiske omgivelser som krever blits på kameraet, for eksempel bryllup eller arrangementer. Det gir et vakkert diffust lys med bred blitsspredning. Det magnetiske festet er sterkt, sikkert og raskt å installere.

MagMod MagGrid 2
MagMods enkle, enkle og raske design har blitt forbedret med magnetiske og subtile, men viktige designendringer som gjør hver modifikator enklere å bruke, raskere å jobbe med og mer holdbar over tid. Enkel, elegant og tidløs alt i ett.

MagMod Pro Correction/Creative Gels Set
MagMods nydesignede Pro Gels har nå innebygde magneter som gjør det enklere enn noen gang å endre fargetemperaturen eller nyansen på blitsen. Ikke behov for en separat gelholder eller gelspor lenger!
MagMods patenterte magnetiske, modulære system gjør stabling av flere geler for å kontrollere blitsen lynrask, og å legge til rutenett eller diffusorer gir fotografer enda flere kreative muligheter.
Den stive polykarbonatstrukturen er utrolig slitesterk, bruddsikker og praktisk talt uforgjengelig. Hvert enkelt fargenavn er permanent innebygd i fronten for enkel identifikasjon.

Nøkkelord
Reduksjon av størrelse og vekt
Det patenterte magnetiske, modulære systemet gjør det enkelt å stable
Polykarbonatstrukturen er slitesterk, bruddsikker og praktisk talt umulig å ødelegge.


I boksen
2x Magmod Grip 2
1x Magmod Magsphere 2
1x Magmod MagGrid
1x Magmod Pro Correction Gels
1x Magmod Pro Creative Gels

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker MagMod
Produktkategori Kamerablits
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrAB- Pro-kit