Laowa 65mm T2.9 2X Macro APO Cine For Nikon Z Laowa 65mm T2.9 2X Macro APO Cine For Nikon Z Laowa 65mm T2.9 2X Macro APO Cine For Nikon Z Laowa 65mm T2.9 2X Macro APO Cine For Nikon Z

Laowa 65mm T2.9 2X Macro APO Cine

For Nikon Z

10 817,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

Laowa 65mm T2.9 2X Ultra Macro APO Cine (FF) er et makro cine-objektiv med 24,4° synsvinkel på Super 35-sensorer. Den store blenderåpningen på T2.9 er i stand til å skape grunnere dybdeskarphet. Dens 2x forstørrelse gjør at den skiller seg ut i markedet, og tilbyr en ekstra fleksibilitet ved fotografering. Den trinnløse blenderringen gir jevn iriskontroll. APO-designet korrigerer kromatisk aberrasjon, noe som gir høy bildekvalitet. Den jevne fokusringen med rundt 270° fokusringrotasjon gir en behagelig opptaksopplevelse for kinematografer. En standard 77 mm filtergjenge er designet for å enkelt kunne montere innskruingsfiltre. Industriell standard på 0,8 mod gir på både blenderåpning og fokusringer er også brukt. Den veier rundt 957g. Den leveres med 5 fester: Sony FE/ Canon EF/ Canon RF/ Arri PL/ L-mount.

Opptil 2x forstørrelse
Makroobjektivet kan fokusere uendelig til 2x forstørrelse sammen med en minimumsfokusavstand på 8 cm (17 cm). Mange flere detaljer om objektene kan fanges opp. Kombinasjonen av makro- og kinoobjektiver er sjelden å finne på markedet.

Apochromat (APO) design
Den kromatiske aberrasjonen (CA) ved både i-fokus og ute-av-fokus-området (longitudinal CA) er kontrollert til det minimale. Bildene med mindre CA sparer også tidkrevende etterproduksjon.

Enestående bildekvalitet
Makrofilmobjektivet består av 3 ELD-glass, og er i stand til å levere fantastiske detaljer og kontrast fra senter til hjørne.

Myk Bokeh
Obejktivet har 9 blenderblader, og skaper rund og behagelig bokeh.

Intern fokusering
Intern fokusering unngår kollisjon mellom objektiv og objektene. Det forhindrer også at støv eller rusk kommer inn i objektivhuset.

Profesjonelt design
Objektivets design er optimalisert for film- og videoproduksjon, og for å heve effektiviteten og oppnå en jevnere arbeidsflyt. En industriell standard på 0,8 mod gir er også brukt på både blenderåpninger og fokusringer. Hele objektivhuset er laget av metall, noe som forbedrer holdbarheten.

Beskyttelsesveske er inkludert
Leveres med et beskyttende etui for å gi en allround beskyttelse for linsen.

Utvidet fokuskast
Makrofilmobjektivet på 65 mm har 270 graders fokuskast, slik at kinematografer kan få mer presis fokus.

Trinnløs blenderring
Objektivet har trinnløs blenderringdesign, noe som tillater jevn eksponeringsjustering.

Dobbel skala (m/ft)
Objektivet har både imperiske og metriske skalaer.

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 84,8
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 77
Hovedkategori Videoobjektiver
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 65
Lengde Objektiv (mm) 103
Lengste brennvidde 65
Merker Laowa
Nærgrense i cm 17
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Cine
Produktkategori Cine
Produkttype Z-Mount Fast
Vekt Objektiv (g) 550
Zoom Nei


Produsentens varenrVE6529NZC