Godox BLP Projection Attachment LED Bowe For LED Lights Bowens Mount 85mm lens Godox BLP Projection Attachment LED Bowe For LED Lights Bowens Mount 85mm lens Godox BLP Projection Attachment LED Bowe For LED Lights Bowens Mount 85mm lens Godox BLP Projection Attachment LED Bowe For LED Lights Bowens Mount 85mm lens

Godox BLP Projection Attachment LED Bowe

For LED Lights Bowens Mount 85mm lens

5 492,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

Godox BLP LED Projection Attachment for LED Lights (Bowens)

Godox BLP-projeksjonsvedlegg er tilbehør for å kombinere kreativitet med moro. Den 360° roterbare designen gjør det enkelt å justere projiserte Gobo-mønstre. Med utmerket varmestyring, flere tilgjengelige linser og mye tilbehør, fungerer overlegg som det perfekte verktøyet for kreative kunstnere. Godox BLP-modellen er dedikert til kontinuerlige LED-lys og har en Bowens-feste.

360° roterende design
Takket være en nøye utformet konstruksjon kan brukerne enkelt kontrollere orienteringen til det projiserte lysstrålen eller gobo-mønstrene. Evnen til å rotere 360° ved hjelp av rotasjonen av den fremre delen tillater raskere og mer praktisk arbeid på filmsettet.

For LED-fastlys
BLP-projeksjonsvedlegget fungerer som et profesjonelt verktøy for å forme lys i kombinasjon med LED-lys med Bowens-feste. Den passer til lys som Godox SL-serien, Godox UL-serien, eller Knowled M200 og M300-serien. Den spesielle optiske linsen sikrer klar projeksjon. Med BLP kan du skape distinkte former, lysspotter, nøyaktige former og kreative mønstre etter din visjon. Det anbefales å bruke kontinuerlige lyslamper med en maksimal effekt på 300W.

Bredt utvalg av linser
I tillegg til standard 85mm linse som følger med projeksjonsvedlegget, er det også mulig å kjøpe tre ekstra linser separat: 48mm, 65mm og 150mm. Takket være forskjellige brennvidder, er settet eksepsjonelt allsidig og egnet for ulike bruksområder og rom. Linsene er kompatible med både BLP- og BFP-vedleggene (designet for studioblitslamper). Linsenes feste er en standard Canon EF, noe som betyr at, i tillegg til Godox-linser (anbefalt for optimal optisk resultat med settet), kan også andre linser med dette populære festet brukes.

Bowens-feste
Det universelle Bowens-festet gjør vedleggene kompatible med et bredt spekter av lys. BLP-modellen kan kobles til Godox LED-lys med Bowens-feste. Det er også mulig å bruke vedlegget med lys fra andre produsenter med dette festet.

Form lyset
BLP har fire innebygde blenderlameller, slik at du kan forme lyset. Juster enkelt lamellene for å skape ønskede mønstre. Håndtakene beveger seg sømløst, slik at du kan skape utrolig nøyaktige former, for eksempel trekanter, firkanter og mer, avhengig av kreative behov.

I pakken:

  • BLP-projeksjonsvedlegg
  • 85mm Linse
  • Gobo-holder
  • 6x Gobo
  • Holder for gel-filtere
  • Bæresekk

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Godox
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrD260811
1 010,-
Varenr161475
Leveres på bestilling