60404

Epson A2 Traditional Photo Paper 25 ark

25 ark 420 x 594 mm 325g/m²

1 949,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
6 stk. Leverandørlager
0

En liten guide til fotopapir

Det er hundrevis å velge blant, men hva skiller dem og hvilket skal du velge?

Andre kjøpte også

Traditional Photo Paper 15m

  • Utviklet for Epsons UltraChrome K3-blekk
  • Syre- og ligninfritt
  • Rask tørking 

Dette papiret har en fiberpapirbase med en vekt på 300 g/m², og er 13 mil. tykk, er syre- og ligninfri, mikroporøs, glatt og har en satinflate (F-Type) med minimal glansforskjell. I tillegg har den en veldig høy D-Max, et bredt fargespekter og tørker raskt.

Epson Traditional Photo Paper er et gjennombrudd innen papirproduksjon. Den er utviklet spesielt for Epsons UltraChrome K3-blekk, og i samarbeid med mange ledende profesjonelle fotografer i bransjen for å sikre at den oppfyller deres høye standarder. Og som muliggjorde god kreativ kontroll takket være uvanlig høy D-Max og skyggegjengivelse i svart og hvit. 

I tillegg kan du skrive ut fantastiske farger, noe som ikke var mulig med de tradisjonelle fiberbaserte papirene. Ved å kombinere tradisjonell fotografering, enkelhet og kontroll av digital utskrift, tilbyr dette mediet så dype svarte toner, fine tonegraderinger og langvarige resultater som det mørke kammerpapiret fra tidligere generasjoner. Fiberbunnen gir en slitesterk overflate, jevn fargedybde og myk glans, og er perfekt for enestående fargegjengivelse eller utskrift av nøytrale svart-hvitt-utskrifter og gir samme utseende og stabilitet som med tradisjonelt fiberpapir. denne artikkelen er laget for å gi best mulig oppløsning og fargevalg. Epson-forbruksvarer er alltid Epson-kvalitet. 

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Papiroverflate Baryta
Papirstørrelse A2
Produktkategori FineArt Fotopapir
Produkttype Ark fra A3 og opp


Produsentens varenrC13S045052