Ecoflow Smart Home Panel Combo

Ecoflow Smart Home Panel Combo

21 115,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
0

Smart hyttestrøm

Med Ecoflow får du enkelt strøm feks i annekset. Slik gjorde Espen hos oss det.

0

Backupstrøm

Slik blir du selvforsynt med grønn energi.

Ecoflow Smart Home Panel Combo er den ultimate alt-i-ett-løsningen for smart hjemmekontroll og energistyring.

Med sitt elegante og moderne design gir Ecoflow Smart Home Panel Combo en sømløs brukeropplevelse som forenkler styringen av hjemmets smarte enheter og gir deg full kontroll over energiforbruket ditt.

Denne innovative enheten gir deg muligheten til å styre alle dine smarte enheter og apparater fra ett sted. Med Ecoflow Smart Home Panel Combo kan du enkelt justere belysning, termostat, sikkerhetssystemer, underholdning og mye mer, alt via den intuitive 7-tommers berøringsskjermen.

Ikke bare gir Ecoflow Smart Home Panel Combo deg enkel styring av ditt smarte hjem, men den gir deg også muligheten til å overvåke og optimalisere ditt energiforbruk. Med avansert energistyringsteknologi kan du redusere energikostnadene og bidra til å bevare miljøet.

Ecoflow Smart Home Panel Combo er enkel å installere og kompatibel med en rekke smarte enheter og plattformer. Det er den perfekte løsningen for de som ønsker å gjøre hjemmet deres smartere og mer energieffektivt.

Selv om EcoFlow Smart Home Panel er designet for å være enkel å installere, må du bruke en profesjonell elektriker, slik at du kan du være trygg på at installasjonen blir gjort på en sikker og pålitelig måte.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lader og batteri
Merker Ecoflow
Produktkategori Aggregat
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenr50046014