Delkin CFexpress Power (G4) 650GB R1780/W1700

Delkin CFexpress Power (G4) 650GB

R1780/W1700

5 890,-
1 stk. Nettlager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Butikklager, Stjørdal
  • 0Hovedlager

DELKIN CFexpress Power R1780/W1700 (G4) 650GB

 


Delkin POWER CFexpress Type B-kort har maksimale opptakshastigheter på opptil 1700 MB/s ved bruk av Delkins G4-løsning. Ta opp feilfrie videoer i kinokvalitet, inkludert 8K, 6K og 4K med høye bildefrekvenser og bithastigheter.

POWER CFexpress Type B-minnekortet fra Delkin Devices kombinerer industriell styrke og pålitelighet med uovertruffen ytelse, pluss en kvalitetsgaranti som ingen andre kort. Med hastigheter som passer for profesjonelle fotografer og videografer, er POWER CFexpress Type B-kortet spesielt designet for å utmerke seg i den nyeste generasjonen av avanserte filmverter. Som en bonus støttes hvert CFexpress Type B-kort av vår livstidsgaranti.

Testet for kompatibilitet

Testet for kompatibilitet. Hvert CFexpress Type B-kort har gjennomgått omfattende testing for å sikre full funksjonalitet og ytelse i dagens avanserte verter. POWER CFexpress Type B-minnekortet er bygget for å møte de omfattende kravene til dagens kringkastings-, film- og fotograferingsindustri, og er kortet du kan stole på for rask, pålitelig foto- og videoopptak. Det er imidlertid viktig å merke seg at CFexpress Type B-minnekort ikke er bakoverkompatible med verken CFexpress Type A, CompactFlash eller CFast 2.0-verter.

Slitesterk design og livstidsgaranti

POWER CFexpress Type B-kortet er bygget for å tåle selv de mest anstrengende opptaksmiljøene, og er holdbart designet for å være støtsikkert, magnetsikkert, røntgensikkert, antistatisk, UV-beskyttet og motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer. Hvert kort støttes også av en livstidsgaranti.

  • Lesehastighet (MB/s): 1780
  • Skrivehastighet (MB/s): 1700
  • Lagringskapasitet: 650GB
  • Type minnekort: CFexpress Type-B

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Delkin
Produktkategori Minnekort
Produkttype CFexpress type B


Produsentens varenr124060