DatavideoTP-800MKII Teleprompter DatavideoTP-800MKII Teleprompter DatavideoTP-800MKII Teleprompter DatavideoTP-800MKII Teleprompter DatavideoTP-800MKII Teleprompter

DatavideoTP-800MKII Teleprompter

21 790,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Butikklager, Stjørdal
  • 0Hovedlager
Benytt deg av innbytte

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte av utstyr på våre salgssteder i Oslo, Billingstad, Bergen og Stjørdal.

Populært tilbehør til dette produktet:

1 599,-
Varenr165852
Leveres på bestilling

DatavideoTP-800MKII Teleprompter - Den beste Teleprompteren for konferanser

Datavideo TP-800 MARK II teleprompter skiller seg ut som det fremste valget for konferanser, og tilbyr enestående funksjonalitet og brukervennlighet.

TP-800 MARK II konferanseteleprompter-settet er designet for bedriftskonferanser eller andre arrangementer der en taler henvender seg til et publikum. Fra publikums perspektiv er det høykvalitets prompterglasset gjennomsiktig, og gir inntrykk av at presentøren snakker flytende og profesjonelt uten hjelp. For presentøren vises en speilvendt versjon av den forhåndsforberedte talen på LCD-skjermen som er plassert nederst på stativet.

Frittstående, justerbar høyde og vinkel
TP-800 MARK II er både enkel å sette opp og enkel å betjene. Når den er satt opp, står TP-800 MARK II helt på egen hånd og kan fritt justeres i høyde og synsvinkel.

Fokus på ytelse og smidig Arrangement
TP-800 MARK II bruker høykvalitets speilreflekterende glass som ser ut som klart glass fra publikums side, men perfekt reflekterer det forberedte manuset som vises på LCD-skjermen under teleprompteren.

Klar skjerm i alle situasjoner
Med en hette unngår man effekten av sterkt lys fra omgivelsene, og man opprettholder alltid en klar visning av manuset.

Enkel å bære og holdbar
Alle komponentene er plassert i et solid og bærbart etui som kan settes opp på bare noen få minutter. Teleprompteren kan drives med strøm fra stikkontakt eller V-Lock batteri. Øvre del av teleprompteren er også avtagbar for enkel tilgang.

Innebygd Teleprompter-applikasjon
TP-800 MARK II har en lyssterk 15” 4:3 LCD-skjerm med den kraftige dvPrompter Plus-applikasjonen innebygd, slik at du ikke trenger å kjøre programvare på en bærbar datamaskin.

Enkel ontroll og monitoring via ethernet
Kontroller og overvåk teleprompteren via et lokalt nettverk med hvilken som helst enhet med en moderne nettleser. Last inn, oppdater og kontroller skriptene over et lokalt nettverk.

Synkroniser flere enheter via HDMI eller IP
Koble flere TP-800 MARK II-enheter sammen via HDMI-inngangen og -utgangen eller bruk IP-synkronisering over Ethernet. HDMI-inngangen lar også 15” LCD-skjermen brukes som en HDMI-skjerm med tredjeparts programvare hvis nødvendig. HDMI-utgangen kan brukes til å drive eksterne skjermer.

Kraftig teksteditor
Du kan fjernjustere skriftstørrelse, type, farge og justering for hvert enkelt manus og til og med bruke flere forskjellige skrifttyper i ett manus. Editor støtter også innebygging av bilder og opprettelse av spillelister fra flere skripter.

Støtter PowerPoint- og Keynote-lysbilder
I tillegg til tekstbaserte manus kan du nå importere PowerPoint- eller Keynote-presentasjonslysark via nettgrensesnittet. Lysbilder kan styres med WR-500-fjernkontrollen eller nettbasert fjernkontrollgrensesnitt. dvPrompter Plus støtter sømløs veksling mellom tekstbaserte manus og lysbilder, og du kan til og med legge til lysbilder og tekstmanus i en spilleliste.

dvPrompter Plus støtter speiling av lysbilder i sanntid, slik at innholdet vises riktig selv når det sees gjennom speilglasset.

Sanntidsredigering
Avbryt direktesendinger med nyheter eller viktige oppdateringer ved ganske enkelt å endre manuset via nettgrensesnittet, og se det oppdateres i sanntid.

Valgfrie maskinvarekontrollere
TP-800 MARK II kan også styres med vår WR-500 håndholdte fjernkontroll, FS-30 fotpedal, eller en hvilken som helst generell presentasjonsfjernkontroll med USB-mottaker. Du kan også koble til Contour Shuttle Xpress for mer subtil kontroll.

Strøm over ethernet (PoE)
TP-800 MARK II støtter PoE for enkel installasjon. Det er ikke nødvendig å finne lokale stikkontakter eller leie en elektriker til å installere kontakter der du vil montere teleprompteren. Legg til en valgfri PoE-adapter, og kjør en enkelt CAT6-kabel for å strømforsyne TP-800 MARK II.

HDMI-inngang
I tillegg til å ha innebygd dvPrompter Plus-applikasjon, har TP-800 MARK II også en HDMI-inngangsport med maskinvare-speiling, som gjør at du kan integrere teleprompteren med tredjeparts programvare. Du kan til og med bruke HDMI-inngangen som en del av en spilleliste.

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Datavideo
Produktkategori Teleprompter
Produkttype Teleprompter


Produsentens varenrTP-800MKII
3 780,-
Varenr157980
Ikke på lager
7 290,-
Varenr134511
Leveres på bestilling
8 664,-
Varenr134512
Leveres på bestilling
2 698,-
Varenr149454
Leveres på bestilling
1 298,-
Varenr136451
Leveres på bestilling
1 698,-
Varenr140877
Leveres på bestilling
1 599,-
Varenr165852
Leveres på bestilling