59776

Broncolor Scope D50 UV/IR

Kompakt LED-lampehode, fastlys

436 194,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Broncolor Scope D50 UV/IR. Kompakt LED-lampehode.

 

Den portable overflate visualisereren

Scope D50 gjør selv de minste overflatedetaljser interaktivt synlig. Basert på en digital overflatemodell som kan bli vist i hvilke som helst web-miljø, gir Broncolor Scope D50 en en autentisk reproduksjon av ett objekts form, farge og tekstur. Broncolor Scope D50 tilbyr ubegrensede muligheter for å analysere, animere og utforske overflater digitalt.

 

Mer enn fotografering

I motsetning til klassisk fotografering, er den digitale innspillingen av broncolor Scope D50 ikke statisk, men interaktiv.

 


Mer enn belysning

Lyset som påvirker objektet kan beveges praktisk talt, noe som gjør det mulig å vise detaljer som knapt er synlige for det blotte øye.

 

Mer enn digitalisering

Det bærbare overflatevisualiseringssystemet, utviklet av broncolor - drevet av TRUVIS, er resultatet av en vellykket kombinasjon av vitenskapelig og digital innovasjon samt teknisk kunnskap fra 60 års erfaring med fotografiske lyssystemer. Objektet blir opplyst fra mange forskjellige vinkler ved å bruke de optimalt arrangerte lysdiodene i det kuppelformede huset til broncolor Scope D50. For å autentisere gjengi formen, fargen og strukturen på en overflate, lager overflatevisualiseringssystemet en todimensjonal totalopptak fra 48 individuelle bilder.

 

Justering av overflatebelysningen

Denne digitale innspillingen kan sees i alle webmiljøer og mobile enheter takket være den enkle arbeidsflyten og den optimalt koordinerte maskinvaren og programvaren. Informasjonen som lagres digitalt under innspillingen tillater en romslig og midlertidig ubegrenset analyse, samt etterfølgende justering av overflatebelysningen. Disse fordelene, sammen med den mobile anvendeligheten, gjør broncolor Scope D50 til et trendy produkt innen overflatevisualisering.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Broncolor
Produktkategori Blitsanlegg
Produkttype Blitshode


Produsentens varenr82.130.00