Blackmagic Design PYXIS Monitor

Blackmagic Design PYXIS Monitor

4 247,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Butikklager, Stjørdal
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic Design PYXIS Monitor er en allsidig, high-brightness designet spesielt for Blackmagic PYXIS-kameraet. I tillegg til å være en ekstern skjerm, fungerer den også som en kraftig kameraforlengelse med berøringsskjermgrensesnitt som lar brukerne kontrollere alle kamerafunksjoner. Med flere festepunkter kan monitoren enkelt festes til kameraet som en stor søker eller monteres på et rigg for forbedret fokus og innramming. Med en 5" LCD-berøringsskjerm er PYXIS Monitor ideell som søker for mer presis fokusering og innramming. En klipsbar solskjerm er inkludert for å gjøre det lettere å se i dagslys eller andre lyse omgivelser.

Blackmagic PYXIS Monitor er bygget av slitesterkt maskinert metall for profesjonelle bruksområder og komplementerer designet til både Blackmagic PYXIS og Blackmagic URSA Cine-kameraer. Den allsidige monitoren kan brukes som en assistentstasjon, slik at teamet ditt enkelt kan overvåke opptak fra hvilken som helst posisjon på settet, selv når sterkt sollys omgir området ditt, takket være monitorens 5" LCD-berøringsskjerm med 1500 cd/m² lysstyrke som sikrer klar synlighet. Den avtakbare solskjermen gir ekstra beskyttelse og bekvemmelighet. Et sterkt tally-lys er synlig på avstand under opptak, og monitoren har tre tilpassbare knapper for rask tilgang til funksjoner som zebra, fokusassistent og falske farger, designet for enkel navigering ved berøring.

En enkel USB-C-kabel overfører video, strøm og kamerakontroll og kobler monitoren til kameraet, mens låseskruer i begge ender sikrer en sikker tilkobling. HDR-berøringsskjermen lar brukerne kontrollere alle kamerafunksjoner direkte fra monitoren, inkludert tilgang til Blackmagic PYXIS-menyer, innstillinger, metadata og digital skiferinformasjon. Tilpassede 3D LUT-er kan også lastes inn for avanserte filmarbeidsflyter. Designet for fleksibel montering støtter Blackmagic PYXIS Monitor industristandard 1/4"-20 montering og fungerer sømløst med Blackmagic PYXIS-kameraer utstyrt med tilbehør som skinner og bur. Den enkle USB-tilkoblingen tillater montering utenfor kameraet på annet tilbehør, som kraner eller gimbaler, og gir full overvåking og kamerakontroll selv når kameraet ikke er innen rekkevidde. 

 

 

I pakken:

  • Blackmagic Design PYXIS Monitor
  • Clip-On Sunshade

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Blackmagic
Produktkategori Monitor
Produkttype Monitor


Produsentens varenrCINEURSABB/AM
9 036,-
Varenr164836
Bestilt, ukjent leveringstid
6 255,-
Varenr164835
Leveres på bestilling