Blackmagic Teranex Mini SDI til Display 8K SDI til Display port Blackmagic Teranex Mini SDI til Display 8K SDI til Display port

Blackmagic Teranex Mini SDI til Display

8K SDI til Display port

20 094,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic Design gir en avansert 8K monitorering. DisplayPort-utgangene gjør det mulig å bruke pro-skjermer som Apple Pro Display XDR som en del av installasjonsmonitoren eller etterproduksjonen. De fire 12G-SDI-inngangene støtter 4K-signaler uavhengig eller et 8K-inngangssignal sammen, enten DCI 8K eller 8K-video delt inn i fire UHD-signaler. Den kan bruke tredjeparts kalibreringssonder som SpectraCal C6, X-Rite i1 Display Pro eller Klein K10-A-sonden for å justere tilkoblede skjermer nøyaktig for nøyaktig farge. Den innebygde LCD-skjermen med farger viser ikke bare videobildet, men den kan også vise to omfanger på skjermen valgt fra WFM, Parade, Vector og Histogram.

8K er tilgjengelig på de fire SDI-utgangene, via den eneste USB-C DisplayPort-utgangen, eller de to DisplayPort-utgangene i full størrelse for skjermer som støtter fire HDMI-innganger. Hvis du ikke er koblet til en 8K-overvåkningsløsning, lar en innebygd nedkonverter deg vise 8K-inngangsvideoen på en Ultra HD- eller HD-skjerm. Denne enheten konverterer automatisk mellom 2SI og firkantet inndeling. Mini SDI til DisplayPort 8K HDR-løsning støtter en rekke HDR-arbeidsflyter inkludert PQ og HLG, og den støtter begge Rec. 202 og Rec. 709 samt 100% av DCI-P3-formatet. To uavhengige 3D-LUT-er kan lastes samtidig, og du kan veksle mellom dem fra enhetens frontpanel. I tillegg til LCD-videoskjermen har fronten på Teranex Mini SDI til DisplayPort 8K HDR Converter en roterende valgknott og seks knapper på frontpanelet for å navigere. Bruk de medfølgende gummiføttene til montering på skrivebordet eller støtt omformeren med den separat tilgjengelige Teranex Mini Rack Shelf.

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Blackmagic
Produktkategori Konverter
Produkttype 8K


Produsentens varenrCONVN8TRM/AA/SDIDP
7 748,-
Varenr110768
Leveres på bestilling
20 607,-
Varenr118038
Leveres på bestilling
199,-
Varenr111086
Leveres på bestilling