727952 727952 727952 727952 727952 727952 727952

Atomos Ninja Phone Base Model

5 899,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Atomos Ninja Phone er utviklet for bruk sammen med iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max og deres fantastiske OLED-skjerm. Sammen er det en kraftfull kombinasjon som utnytter Atomos sin kunnskap i verdensklasse om Apple ProRes-koding og Apples banebrytende silisium- og skjermteknologi til å skape verdens mest bærbare og tilkoblede profesjonelle monitoropptaker.

Atomos Ninja Phone er en innovativ 10-bit video co-prosessor som forvandler iPhone 15 Pro og Pro Max til en profesjonell filmskapingsmaskin. Den tilbyr en unik løsning for deg som er innholdsprodusent.

 

 

Forbedre iPhone-filmproduksjon
Ta opp 10-bit video i Apple ProRes eller H.265-formater, direkte på iPhone.

Monitoring
Forvandle iPhone's OLED-skjerm til en høyoppløselig monitor med XDR 1600 nits lysstyrke og 11-stop P3-gamut – perfekt for HDR-monitoring.

Koble til pro-kamera
Koble til et profesjonelt kamera med HDMI-utgang til iPhone, og bruk overvåkingsverktøy på iPhone.

Dobbel opptaksfrihet
Ta opptak samtidig både på kameraet og Ninja Phone for maksimal fleksibilitet.

Kompakt og bærbar
Med en vekt på bare 94 g eller 335 g med iPhone 15 Pro Max festet til, er Ninja Phone ideell for filming på farten.

Solid og klar for alle forhold
Det spesielt utformede låsesystemet sikrer en sikker tilkobling mellom iPhone og Ninja Phone.

Sømløs integrasjon i arbeidsflyten
Koble til tilleggsutstyr som trådløs USB-C-mikrofon.

Internettbasert arbeidsflyt
5G og Wi-Fi 6e-tilkoblet for internettbasert arbeidsflyt som sosiale medier eller skylagring.

Ninja Phone introduserer en revolusjonerende måte å forbedre iPhones muligheter for profesjonell kameratilkobling på, og leverer fantastiske HDR-bilder direkte på Apples OLED-skjerm. Ved å kode HDMI-signaler til ProRes eller H.265 i 10-biters kvalitet, streamer Ninja Phone sømløst innhold fra alle profesjonelle kameraer til iPhone 15 Pro eller Pro Max via USB-C.

  • Designet for iPhone 15 og iPhone 15 Pro
  • Enorm forbedring i forhold til innebygde skjermer
  • Koding av kameraets HDMI-signal til ProRes eller H.265
  • Livestreaming via iPhones innebygde 5G og Wi-Fi 6E
  • Arbeidsflyt fra kamera til skyen
  • Lett og lyssterk skjerm

 

 

Atomos Ninja Phone gir brukeren ikke bare en kraftig opptaker, men også en enestående skjerm med et høyt kontrastforhold på 2 000 000:1 og støtte for standardene Dolby Vision, HDR10 og HLG. Den kan vise et dynamisk område på 11 trinn og har en maksimal lysstyrke på 1600 nit, noe som gjør den ideell for HDR-innhold og utendørsvisning. Takket være Atomos' effektive ProRes-pipeline vises kameraets utdata på iPhone-skjermen uten forsinkelse, noe som gjør det mulig å overvåke og spille av opptak av høy kvalitet i sanntid. Brukerne kan lagre ProRes-kodet video lokalt som .mov-filer eller transkode den til 10-biters H.265 for strømlinjeformede arbeidsflyter fra kamera til sky eller direktestrømming via 5G- og Wi-Fi 6E-tilkobling. I tillegg til videofunksjonene har Ninja Phone en USB-C-hub som støtter eksternt iPhone-tilbehør, for eksempel trådløse mikrofoner, for sømløs profesjonell lyd- og videosynkronisering. Den tilbyr allsidige strømalternativer, inkludert kompatibilitet med standardbatterier i NP-serien, en batterieliminator eller USB-C 5V/3A-inngang, noe som sikrer kontinuerlig drift av iPhone under lengre opptak. Det er enkelt å administrere Ninja Phone og iPhone med den dedikerte Ninja Phone-appen, som kan lastes ned fra App Store. Appen gir intuitiv kontroll over begge enhetene og tilpasser seg sømløst til 9:16-portrettmodus for optimalisering av innhold til sosiale medier.

Ekstra sikre, låsbare kabler
Ninja Phone er designet for holdbarhet og pålitelighet, og har et robust låsesystem for HDMI- og USB-C-kabler som gir en sikker og stabil tilkobling. med Atomos-låsekabler. standardkabler kan også brukes. Ninja Phone er smart designet i to deler: Ninja Phone video co-prosessor og Adaptor Case. Adaptor Case gir et sikkert feste for å feste Ninja Phone til iPhone. Dette arrangementet sikrer også fremtidig fysisk kompatibilitet. Hvis fremtidige iPhones endrer fysiske spesifikasjoner, trenger du bare et nytt etui.

Lav vekt
Til tross for de avanserte funksjonene er Ninjatelefonen kompakt og lett, og veier bare 95 g alene og 335 g sammen med en iPhone 15 Pro. Bærbarheten gjør den til en ideell følgesvenn for innholdsskapere på farten som krever videofunksjoner på profesjonelt nivå uten at det går på bekostning av mobilitet eller ytelse.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Atomos
Produktkategori Monitor
Produkttype Med opptak


Produsentens varenrATOMNJPB01