Moskus workshop

Bli med på en spennende helg i moskusen's rike!

The Big Picture 2018

Fredag 7. September skal jeg arrangere et jubileum i anledning at det er 25 år siden jeg startet Profil Data og 20 år siden vi begynte med Epson. Det blir på Økern, dvs. Kuben og Hotell 33. Det blir foredrag av og med Norges og Nordens beste fotografer og kunstnere, det blir og messe med våre leverandører og forhandlere dvs børs og katedral. Det blir kulturinnslag med sang, musikk og kanskje dikt. Det blir god mat og drikke. Det blir fest og det blir en minneverdig dag som varer langt utover natten. Gamle som unge, gamle og nye jobbkollegaer, gode kunder og mindre gode kunder, familie, venner, kjente, litt kjente og delvis ukjente er velkomne. 7. September er datoen.

Arkitekturfotoworkshop i Oslo

Arkitekturen har en tendens til å snike seg med om vi vil eller ikke på svært mange av bildene vi tar, nesten uansett hvor vi er i verden. Bli med på workshop og lær deg å beherske hvordan a

Portrettkurs i sjarmerende "kardemommeby" i Spania

Portrettfotokurs med spanske modeller, både barn og voksen modell. Smart opplegg for “hjemmestudio” for fotografering av barn med enkle hjelpemidler og naturlig lys. Forelesninger, fotografering av modeller under veiledning, bildevisning og tilbakemelding på bildene.

PHOTOSHOPKURS TRINN II

Lær å se forbedringspotensialet i bildene dine og de mange forskjellige teknikkene i Photoshop som tar bildene dine til et helt nytt nivå!

PHOTOSHOPKURS TRINN I

Adobe Photoshop er et program med uendelige muligheter for redigering av bilder. Photoshop er også et avansert program som gjør det viktig å begynne med oppsett, grunnleggende teknikker og forståelse for hvordan programmet og dets funksjoner er bygget opp.

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

Hvaler Black & White Workshop

Fotoworkshop på vakre Hvaler: Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler. [Hvaler, 13.–16. september 2018.]

Kreativt fotokurs på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm 17-19 august

Lær å få bedre kontroll på kamera, bevisste valg av eksponering og andre viktige innstillinger, samt et kreativt blikk på motivet. Vi har fokus på prosessen fra ide frem til ferdig sluttbilde.

Lifestylebilder & miljøportrett

Sammen med en profesjonell fotograf og modell kan du få lære å lage spennende og energiske bilder i vakre naturmiljøer.

Fotokurs i "kardemommebyen" Villajoyosa, Spania

Kurset holdes i den vakre lille kystbyen Villajoyosa en halv time fra Alicante, en herlig “kardemommeby”. Byen er veldig sjarmerende med smale gater, gamleby, fin strandpromenade og en deilig lang strand. Byen har lite turister og omtales gjerne som “den siste Spanske” byen langs kysten.

Foto – og skrivekurs i Tanzania med Bjørn Moholdt

Med et autentisk afrikansk miljø i fiskelandsbyen Mlingotini som kulisse og inspirasjonskilde viser journalist og fotograf Bjørn Moholdt deg hvordan du utformer tekst og bilder til en interessant og spennende historie.

Aurora and Polar Night Photography Workshop – Ole Christian Salomonsen & Bjørn Joachimsen

During this 5 day intensive workshop we will teach you how to make stellar photographs of Norwegian landscape and the spectacular Aurora Borealis. We take you to the most interesting scenes and to some of the hidden gems in the Tromsø area. Ole Christian Salomonsen and Bjørn Joachimsen are experienced photographers who know this area like their own pockets. [Tromsø, November 23.–27. 2018]

Workshop i bryllupsfoto med Henrik Beckheim og Bjørn Joachimsen

Bryllupsfotografering i Kroatia: Fotografene Henrik Beckheim inviterer bryllupsfotografer til en workshop fullpakket med inspirasjon, læring og opplevelser. [Vodice, 18.–20. september 2018.]

Fototur til Moskva, 22 - 26. august 2019

Kjære fotovenner, Jeg inviterer dere til en fantastisk tur til en av verdens flotteste og største byer - Moskva. Vi skal tilbringe 5 dager og 4 netter i en av mine favorittbyer, utstyrt med kamera og stativ. Moskva byr på utallige fotomuligheter og jeg skal vise fram de beste av dem til dere. Det blir gatefoto, mye flott historisk og moderne arkitektur og bylandskap på sitt vakreste. Vi skal ha kurs i portrettfoto. Vi skal være med på workshop i undervannsfoto ledet av en anerkjent russisk fotograf med undervannsmodeller. Du trenger ikke spesialutstyr, siden fotografering skal forekomme i et unikt studio der bildene skal tas gjennom et vindu i bassenget. God mat og drikke er det garantert i Moskva. Moskva har etter min mening en av verdens vakreste metro. Vi besøker og tar bildene av de fineste metrostasjoner. Det blir også en båttur gjennom Moskva i kveldssol der vi kan nyte middagen om bord. Det er kun plass til 12 deltakere! Bli med på en opplevelse! http://alinapettersen.wixsite.com/alinapettersenfoto/single-post/2018/02/20/Fototur-til-Moskva-23---27-august-2018 NB! Det er selvsagt mulig å reise til Moskva tidligere og bli lengre, enn varigheten på Fototuren.

Naturfotoworkshop i Varanger med Hans Strand, Bjørn Joachimsen og Bård Løken

Naturfotoworkshop i Varanger – med Hans Strand, Bård Løken og Bjørn Joachimsen. Opplev det spektakulære kystlandskapet i Varanger – og fyll på med inspirasjon og fotokunnskaper!

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 2-6 juli.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med nytt tema hver dag. Det blir fotoutflukter til mange spennende lokaliteter, personlig oppfølgning, og mye nytt å lære.

Makrofotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Få kontroll på teknikken og lær hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden, - bli med inn!

Workshop med Elena Shumilova

Elena Shumilova, en av verdens mest ettertraktede fotografer. Hun har millioner av følgere, og holder workshops verden over. I august er hun tilbake i Norge igjen, for å dele av sin kunnskap, Det blir 2 dager med rein magi

Workshop med Stian Andersen

En av Norges aller største musikkfotografer holder workshop på Preus museum og Vervenfestivalen! Stian Andersen er en av Norges aller fremste musikkvideoregissører og fotografer, som de siste 20 årene har reist verden rundt på ulike oppdrag for norske og internasjonale oppdragsgivere innen musikk, mote, reklamefilm, dokumentarfotografi og dokumentarfilm.

Fotoreise på Kapp Verde

Fargerike landsbyer, øyhopping, hav og vill natur... Omlag 600 km ut vest for Senegal i Vest-Afrika finner vi øygruppen Kapp Verde. En perle, relativt uoppdaget, og et naturparadis. Her vil du møte varme, gjestfrie mennesker, vilt landskap, innbydende sandstrender, fargerike landsbyer og asurblått hav. Sammen skal vi oppleve hele fem øyer, alle forskjellige. Kom hjem med ny kunnskap og visuelle minner for livet!

Fotoreise til Sri Lanka – «Indias tåre»

«Den flotteste øya i verden» sa Marco Polo. Velkommen til «India’s tåre», tidligere Ceylon, den lille frodige tropiske øya i det indiske hav. Sri Lanka har blitt kåret til det beste landet å reise til av Lonely Planet og mange andre reisemagasin de siste årene. Denne fotoreisen gir deg anledning til å skape varierte bilder gjennom et heftig spenn av opplevelser: Rester av kolonitid, fjellvandring, kultur og safari – både til lands og til vanns!

Fotoreise i unike Myanmar

Myanmars skjønnhet er vanskelig å forklare fordi den henger sammen med landets sjel, og må oppleves. Selv den bereiste har garantert ikke sett noe som ligner. Et buddhistisk rike hvor religionen er kultur og kulturen er religion. Her venter alt fra de monumentale gullbelagte pagodene til de små ruinene som allerede i århundrer har latt trær, planter og røtter vokse dem i stykker. Her venter vannveier, hus på påler, flytende hager. Og ikke minst, her venter bildene dine.

Workshop Nordlys / Mørketidslys Alta

Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober/november. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%!

Praktisk fotokurs - Miljøportrett & lifestyle

Sammen med en profesjonell fotograf og modell kan du få lære å lage spennende og energiske bilder i vakre naturmiljøer. Det handler om god energi og livsglede, komposisjon, lys m.m.

Praktisk fotokurs - Natur & landskap

Bli med på vakre Jeløy i Moss på leting etter spennende naturmotiver, både små og store, med korte og lange lukkertider, og garantert honning!

El Torcal de Antequera - med fokus på landskap

Vi har funnet et fantastisk sted ved foten av El Torcal-fjellet. Et utsøkt lite boutique-hotell med 11 rom, nyoppusset og lekkert, som vi får helt for oss selv. Landskapet rundt er fullt av foto-motiver og på denne årstiden er det blomstrende valmueåkre og bugnende grønt over alt. Det blir også turer til nærliggende landsbyer som Almogia og Antequera.

Kontemplativ Helg

Er det mulig å fotografere kontemplativt i byen? Klart det! Bli med på denne helgeworkshopen i Oslo som handler mer om å ta imot enn å fange bildene. Passer for deg som er nysgjerrig på hva kontemplativ fotografering egentlig er, hva det kan gi og hvordan en slik tilnærming kan åpne nye dører. Om du er en fersk eller dreven fotograf har mindre betydning. Utvid din fotografiske horisont og legg til nye nøkler på nøkkelknippet ditt!

Oslo Diary

Bli med på en intens uke med fotografi og faglig utvikling! Danny Wilcox Frazier og Linda Bournane Engelberth skal holde en workshop i Oslo 10-15 september 2018. Om du vil utvikle et prosjekt og lære mer om hvordan du kan komme et skritt nærmere menneskene du fotograferer, vil dette være noen for deg.
Åpne uskalert versjon i eget vindu