Lær å mestre Adobe Lightroom

Lær å mestre Adobe Lightroom på dette 3 dagers intensive kurset i Rygge.

Lær å mestre Adobe Lightroom

Lær Adobe Lightroom på dette 3 dagers intensive kurset i Rygge.

Lær å mestre Adobe Lightroom

Lær Adobe Lightroom på dette 3 dagers intensive kurset i Rygge.

Lær å mestre Adobe Lightroom

Lær Adobe Lightroom på dette 3 dagers intensive kurset i Rygge.

Lær å mestre Adobe Lightroom

Lær Adobe Lightroom på dette 3 dagers intensive kurset i Rygge.

"Det estetiske fotografiet"

VELKOMMEN PÅ WORKSHOP PÅ VAKRE ANDØYA! Tema: LYS, LOCATION, KOMPOSISJON

Lær å mestre Adobe Lightroom

Lær Adobe Lightroom på 3 dager.

MasterClass Printworkshop Oslo, 22. - 23. Mai

Dette er en to dagers spesialworkshop. Målet er å lære deltagerne å oppnå perfekte printer i sorthvitt og farger fra digitale bildefiler. Du lærer hvordan du behandler digitale bilder, velger fargerom, justerer skjerm, velger riktig fargeprofil – og skriver ut på en moderne fotoskriver med arkivbestandig blekk og på kunstpapir.

Portrett, natur og eventyr

2 dager hvor kreativitet og inspirasjon står i sentrum Dette er workshop som passer både den erfarne og den litt mer uerfarne fotografen, og målet er at du skal hente ny inspirasjon som løfter og inspirerer deg, og kanskje prøve på noe nytt eller bare lande i det du trives med. Fotografering er spennende !

Portrett som uttrykksform del 1&2

Denne workshopen handler om portrett som uttrykksform og vil dekke en rekke aspekt av portrettering.I løpet av disse to dagene i juni vil du være gjennom både planlegging, gjennomføring av opptak og etterarbeid veiledet av Bjørn Opsahl og hans dyktige lærerassistent.

Platinum printing med Tillman Crane

Vi inviterer til workshop i platinum printing på SAGA i august. Platina utskrifter er de mest holdbare av alle fotografiske prosesser, og gir et dypere og mer delikat print enn tradisjonell sort/hvit. Uavhengig av om du arbeider med analoge eller digitale foto-prosesser kan du lage Platina utskrifter.

Nude As Form med Connie Imboden

Lær en ny tilnærming til akt fotografering med den internasjonalt kjente fotografen Connie Imboden. Vi bruker lokale modeller og fotograferer i landskap og i vann.

Våt Plate Collodion med Jill Enfield

Få en grundig innføring i Våt Plate Collodion denne sommeren fra en av USA mest erfarne og anerkjente fotografer innen historiske foto prosesser, Jill Enfield. Tidligere deltakere og nye velkommen!

Bokbinding - håndlagde bøker, portfolio mapper og esker.

Lær bokbinding på SAGA denne sommeren og skreddersy album, fotobøker, portfolio mapper og esker til dine bilder.

59 SEC - videoproduksjon for web

Bli med på en 4,5 dag intensiv workshop med den Emmy vinnende videografen Bob Sacha. Workshopen passer for alle som vil mestre videoproduksjon for nettbruk.

Fotokurs Marrakech og Essaouira

Bli med på en «tidsreise» til Marokko og opplev en helt annerledes verden med et eldorado av fotomotiv. Vi vil ha fokus på bildeinnhold, og hvordan lage en god bildefortelling. Gatefoto, actionfotografering, portrettfotografering med amatørmodeller - bildevisning og tilbakemelding på dine bilder samt tips og råd underveis.

Praktisk Mørkeromskurs

Lyst til å lære mer i mørkerommet om sølvbasert analog fotografering, filmfremkalling og forstørre/kopiering på papir? Eller bare lyst til å selv oppleve magien ved å oppleve hvordan bildene blir til?

Lær å mestre Adobe Lightroom

Lær å mestre Adobe Lightroom på 3 dagers kurs med maks 8 deltagere og med 2 instruktører.

Fototur til Moskva, 23 - 27. august 2018

Kjære fotovenner, Jeg inviterer dere til en fantastisk tur til en av verdens flotteste og største byer - Moskva. Vi skal tilbringe 5 dager og 4 netter i en av mine favorittbyer, utstyrt med kamera og stativ. Moskva byr på utallige fotomuligheter og jeg skal vise fram de beste av dem til dere. Det blir gatefoto, mye flott historisk og moderne arkitektur og bylandskap på sitt vakreste. Vi skal ha kurs i portrettfoto. Vi skal være med på workshop i undervannsfoto ledet av en anerkjent russisk fotograf med undervannsmodeller. Du trenger ikke spesialutstyr, siden fotografering skal forekomme i et unikt studio der bildene skal tas gjennom et vindu i bassenget. God mat og drikke er det garantert i Moskva. Moskva har etter min mening en av verdens vakreste metro. Vi besøker og tar bildene av de fineste metrostasjoner. Det blir også en båttur gjennom Moskva i kveldssol der vi kan nyte middagen om bord. Det er kun plass til 12 deltakere! Bli med på en opplevelse! http://alinapettersen.wixsite.com/alinapettersenfoto/single-post/2018/02/20/Fototur-til-Moskva-23---27-august-2018

Workshop i våtplatefotografering

Har du lyst til å ta bilder på plater, slik man gjorde for 150 år siden? Velkommen til 2-dagers workshop i våtplatefotografering med Julie Loen.

Foto-workshop Utah og Arizona 29.1. – 12.2. – 2019

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Arches, Canyonlands samt Monument Canyon og Antelope Canyon!

Digital speilrefleks, grunnleggende kurs/workshop

Vil du ha mer kontroll når du fotograferer - komme deg vekk fra de automatiske innstillingene? Vil du videreutvikle deg som fotograf, tenke litt "utafor boksen" og våge å være litt annerledes? Da er dette for deg

Fotokurs Komposisjon og lys

– Komposisjon som virkemiddel for å få spennende bilder – Skap dybde i et bilde, lag bilder som skiller seg ut – Naturlig lys innendørs, hvordan utnytte mulighetene – Naturlig lys utendørs, hvordan «lese» og finne beste lysforhold

Lundefugl på Runde

Et av mine favorittsteder på Nord-Vestlandet er fuglefjellene ute ved Runde. Fantastisk flott natur – og ikke minst Lundefuglene. Ønsker du å være med på en spennende workshop?

Fotofest i Vest - en fototofestival i Bergen

Kreativ Foto Bergen arrangerer 13-17 juni 2018, en fotofestival på Fana Folkehøgskule. Festivalen vil ha fokus på workshoper av ulike tema, noen foredrag, og som tidligere med flere internasjonalt kjente kursholdere.

Fotoworkshop Fortet . Kreativ fotoworkshop i et mystisk gammelt festningsanlegg

Lær spennende fototeknikker. Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner.

Fine Art Fashion Workshop with Bella Kotak

Fine Art and Fashion Photographer, Bella Kotak will be having a 2 day fine art and retouching workshop here in Oslo. Hosted by Cole Studios.

Fototrekking i Jebel Zahgro, Marokkos ørkenfjell. Tett på tradisjonelt levesett og mektig natur

Gjør klar vandreskoa, tøm minnekortet og bli med på denne fototrekkingen langt utenfor allfarvei i Marokkos ørkenfjell. Velkommen til vandring i Jebel Zaghro-fjellenes formsterke landskap, over vidstrakte sletter, gjennom fjellpass og små oaser. Dette er noen av Marokkos aller mest særegne og uberørte fjellområder. Forbered deg på å komme tett på et tradisjonelt levesett, mektig natur, flotte leirplasser og helt unike fotograferingsmuligheter!

Tanker blir bilder – kontemplativ fotografering

Velkommen til «Tanker blir bilder». Denne workshopen traff en nerve blant mange da vi første gang lanserte den. Nå setter vi den opp igjen, og DU kan være med!

Fotografér familien din!

Mange kommer på workshop og sier nærmest unnskyldende at de bare tar bilder av familien sin. Men hvilke bilder er viktigere enn dem? Kameraet er et nysgjerrighetsinstrument som hjelper deg til å studere dine nærmeste grundigere, oppdage sammenhenger som kanskje er skjult for vårt daglige vanebefengte blikk. Og ikke minst kan bildene bli en skatt som både du og andre familiemedlemmer vil sette pris på i årevis fremover. Denne workshopen er for deg som ønsker å bruke kamera for å utforske ditt eget familieunivers.
Åpne uskalert versjon i eget vindu