Fototrekking i Jebel Zahgro, Marokkos ørkenfjell. Tett på tradisjonelt levesett og mektig natur

Gjør klar vandreskoa, tøm minnekortet og bli med på denne fototrekkingen langt utenfor allfarvei i Marokkos ørkenfjell. Velkommen til vandring i Jebel Zaghro-fjellenes formsterke landskap, over vidstrakte sletter, gjennom fjellpass og små oaser. Dette er noen av Marokkos aller mest særegne og uberørte fjellområder. Forbered deg på å komme tett på et tradisjonelt levesett, mektig natur, flotte leirplasser og helt unike fotograferingsmuligheter!

Tanker blir bilder – kontemplativ fotografering

Velkommen til «Tanker blir bilder». Denne workshopen traff en nerve blant mange da vi første gang lanserte den. Nå setter vi den opp igjen, og DU kan være med!

Fotografér familien din!

Mange kommer på workshop og sier nærmest unnskyldende at de bare tar bilder av familien sin. Men hvilke bilder er viktigere enn dem? Kameraet er et nysgjerrighetsinstrument som hjelper deg til å studere dine nærmeste grundigere, oppdage sammenhenger som kanskje er skjult for vårt daglige vanebefengte blikk. Og ikke minst kan bildene bli en skatt som både du og andre familiemedlemmer vil sette pris på i årevis fremover. Denne workshopen er for deg som ønsker å bruke kamera for å utforske ditt eget familieunivers.

Fashion & Portrait Photography Workshop [Oslo]

Fotografene Oktawian Górnik og Bjørn Joachimsen er blant de mest aktive og produktive innen faget i Norge i dag – og i april holder de workshop i Oslo hvor de deler av sine kunnskaper innen fashionfoto, portrettfoto og lyssetting. Workshopen varer i 3 hele dager og er en mulighet for massiv inspirasjon og læring. Siste dag under workshopen får hver enkelt deltaker egen tid i studio med modell og med Oktawian og Bjørn som veiledere. [Oslo, 27.–29. April 2018]

Workshop/grunnkurs i digital speilrefleks-fotografering - tema makro

Har du et speilreflekskamera og vil ha mer kontroll - komme deg vekk fra de automatiske innstillingene? Eller vil du videreutvikle deg som fotograf, tenke litt "utafor boksen" og våge å være litt annerledes? Da er dette for deg

Kamera Trinn I - Lær å bruke ditt kamera

Fotokurs for deg som liker å ta bilder, og vil lære å bruke ditt kamera. Smarte innstillinger, ta kontroll over lukker og blender, motiv i fokus og uskarp bakgrunn, fart i bildet - få motivet skarpt. Skap spennende bilder!

Workshop i Nice, Frankrike

Galerie Depardieu og Øyvind Hjelmen inviterer til fotografisk workshop i vakre Nice, i perioden 23. - 27. april 2018.

Portrettfotokurs i naturlig lys

Dette er et portrettfotokurs for deg som ikke kan så mye innen fotografering – men som har lyst til å lære noen enkle og smarte triks for å få fine portrettbilder utendørs. Kurset går over 2 ettermiddager og på andre kurskveld får du tilbakemelding på bildene dine.

Kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett

Med mobiltelefon eller nettbrett og noen spennende foto-apper har du et flott kreativt verktøy med deg over alt. Bli med å oppdage mulighetene med fotoredigering med mobil-apps – her er det utrolige muligheter som mange ikke er klar over. Dette er noe mer enn leketøy, – og på dette kurset lærer du hvordan du kan skape fantastiske ting av bildene du har tatt med din mobil eller ditt kamera.

Grunnkurs i naturfoto [Vestfold]

Fotokurs i Vestfold: Her er kurset for deg som elsker å ta bilder ute i naturen og ønsker å utvide dine fotokunnskaper – for å få bilder som er like vakre som naturen selv. Opplegget passer for deg som er fersk innen fotografering – og føler at du har mye å lære.

Gratiskurs - Bli med på en hel dag med Skanning og Printing

Foto.no tilbyr, i samarbeid med Profildata, en dag med kurs i skanning, printing, kalibrering og fargestyring - helt gratis.

Gratiskurs - Canon Canon 6D og 6D Mark II

Foto.no inviterer til Canon-kurs med Lars V. Askheim på Canon Canon 6D og6D Mark II.

Gratiskurs - Canon 5D Mark IV

Foto.no inviterer til Canon-kurs med Lars V. Askheim på Canon 5D Mark IV

Fotokurs for nybegynnere

Fotokurs på Romerike tilpasset for nybegynnere! Med et speilreflekskamera har du muligheter til å ta fantastiske bilder! Men vet du hvordan? Si farvel til «Auto» og bli sjefen over kameraet.

Fotokurs for nybegynnere

Fotokurs på Romerike tilpasset for nybegynnere! Med et speilreflekskamera har du muligheter til å ta fantastiske bilder! Men vet du hvordan? Si farvel til «Auto» og bli sjefen over kameraet.

Fotokurs for nybegynnere

Fotokurs på Romerike tilpasset for nybegynnere! Med et speilreflekskamera har du muligheter til å ta fantastiske bilder! Men vet du hvordan? Si farvel til «Auto» og bli sjefen over kameraet.

"Ved andre blikk" - Kreativ fotografering med kamera

Å ta kreative bilder handler like mye om «å se», å sanse stemninger som om å lære seg noen teknikker. I denne workshopen skal vi både snakke om «kunsten å se» og lærer ulike kreative teknikker for å utrykke det vi ønsker å fortelle i et bilde.

Aktfoto med en kvinnelig og en mannlig modell

I denne workshopen vil vi konsentrere oss om klassisk og skulpturell aktfotografi. Vi vil jobbe med modellene hver for seg og sammen.

SOMMERWORKSHOP:Ta regi på portrettet - sammen med London fotografene Jørn Tomter og Nina Rangøy

London fotografene Jørn Tomter og Nina Rangøy, som tilsammen har rundt 50 års fartstid som fotografer i storbyen, inviterer til en fotoworkshop der det fortellende portrettet står i fokus. I den lokale bydelen Hackney i London skal du ta regi på bildet ditt, lære deg å tenke både journalistisk og konseptuelt, mens du har kontroll på det tekniske, det innholdsmessige og det mellom-menneskelige. Under workshopen vil vi ha et persongalleri klare til fotografering for deg, men du vil samtidig bli utfordret til å finne ditt eget prosjekt som forteller historier om stedet og menneskene du møter her.

Fotokurs på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm

Helgen 27- 29 april blir det fotokurs med gjennomgang av viktige kamerainnstillinger og praktisk fotografering ute i høyfjellet. Landskap- og portrett fotografering står på programmet. Bli med til fjells og få ny inspirasjon og fotoglede.

Foto reise til St Petersburg med NORDphotography: Swan Lake at The Hermitage Theatre

Bli med oss på en fantastisk foto reise til St Petersburg i Mars. Vi inviterer 10 fotografer (proffe/ amatører) som får fange unike øyeblikk 'behind the scenes' med St. Petersburg State Ballet. Både i treningslokalet, men og under LIVE fremføringen av Svanesjøen, som skjer på teaterscenen til et av verdens største museum, Vinterpalasset.

INSPIRERENDE KURS I PHOTOSHOP

Adobe Photoshop er et program med uendelige muligheter! Med utgangspunkt i portrett går vi gjennom lag, masker, verktøy og funksjoner. Jeg deler alt jeg kan og gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta alle typer bilder til et nytt nivå!

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSIC

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom moduler, verktøy og oppsett og gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå!

PRIVATE KURS I FOTO OG REDIGERING

Lær fotografering og bildebehandling i ditt eget tempo! Jeg holder kurs for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom Classic og Photoshop.

REDIGERING Lightroom– TRINN II

Du er i gang med å bruke Lightroom, men vil lære programmet bedre. Kurset vil raskt repetere de viktigste funksjonene, deretter går vi videre på Trinn II. Det er satt opp aktuelle tema, men kurset vil tilpasses deltakernes ønsker.

Masterclass Printing 5.- 6. febr. Oslo

Fine Art Masterclass Printing. Workshop i kunstfoto utskrift over to dager. Dette er en to dagers spesialworkshop. Målet er å lære deltagerne å oppnå perfekte printer i sorthvitt og farger fra digitale bildefiler. Du lærer hvordan du behandler digitale bilder, velger fargerom, justerer skjerm, velger riktig fargeprofil – og skriver ut på en moderne fotoskriver med arkivbestandig blekk og på kunstpapir.

Fotoworkshop «LYS» i Skagen

Skagenmalerne var tiltrukket av det intense lyset og de vakre fargene. Det er vi også. Vi vi derfor fordype oss i lys, lys og mer lys. I tillegg til lyset er kulissene de beste, vi fotograferer både modeller og landskapet i det helt særegne lyset i Skagen.

Vinterfotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Bli med på vårt populære vinterkurs i fotografering på Venabygdsfjellet 2-4 februar. Opplev det magiske blå lyset. Dette fotokurset er den perfekte måten å starte fotoåret 2018.
Åpne uskalert versjon i eget vindu