Fujifilm med forrykende videomuligheter

Fujifilm hever lista og lanserer en ny toppmodell i en ny serie – X-H1 med bildestabilisator i huset. Vi har vært så heldige å få prøve det nye kameraet, og her er det vi har å fortelle.

Åpning fotoutstillingen "Mitt Hamar"

Galleri Eirik Jeistad inviterte alle Hamars barn til fotoutstilling, der de selv er fotografene.

The Ouroboros

Photographs by Frank Wammen. The infinite cycle of nature and humanity's endless creation and destruction, life and death, giving and taking.

Lidenskap for krutt av fotograflærling Daniel Lilleeng

Utstillingen Lidenskap for krutt ønsker å vise medlemmene og noen av ansiktene blant ildsjelene i Fjellfyrverkeriet i Tromsø.

Life is Sweet av fotograflærling Julia Brekmo

Utstillingen LIFE IS SWEET består av portretter tatt i studio av personer i alle aldre. Temaet for utstillingen er å godta alt det positive som skjer i livet og ikke være redd for å gjøre det du har lyst til.

Pål Hermansen stiller ut på Abecita i Borås

Utstillingen, Existens, er nå åpen på Abecita Konst museum i Borås i Sverige. Den står fram til 20. mai.

Natur & Foto trår til med sitt årlige kjempearrangement

Natur & Foto-dagen går av stabelen i Oslo konserthus 4. februar, med foredrag, stands og kåring av Nordens beste naturbilder. Det er rabatt på inngangsbilletten for våre lesere.

Kristiansund 100 år etter

Utstillingen tar utgangspunkt i viktorianske stereobilder av Kristiansund fra slutten av 1800 tallet og viser med moderne stereobilder fra 2017 forandringer på bybildet etter 100 år.

Arild Bergseth i Ås Kunstforening

Arild Bergseth, eller «Interfotos lysmester» som han også kalles, stiller ut en fotoserie som heter «Untitled Light» i Ås Kunstforening fram til 10. desember.

Galleriåpning og fotoutsilling av Eirik Jeistad

Fotograf Eirik Jeistad åpner nytt galleri i Hamar sentrum og viser et utvalg av egne fotografier under åpningen.

Uncertain States Scandinavia Artist Talk with Terje Abusdal

Vi är stolta över att kunna presentera Terje Abusdal vinnare av Leica Oskar Barnack Award 2017 till våran andra Artist Talk, som tar plats utomhus i Middelalderparken tisdagen den 28 November 1900 så klä på er och kom ner. Välkommen ska ni vara!

Utstilling Dan Skjæveland hos Bryne kunstforening

Skjæveland viser en samling fotografi som er resultatet av studier av hans omgivelser de siste årene. Utstillingen er støttet av Norsk fotografisk fond og Norske Fagfotografers Fond.

AKTFOTO

REIDULV lYNGSTAD stiller ut aktfoto i Galleri DE3ROM på Fornebu. Adresse: Forneburingen 11. Ved flytårnet

Lise Mette Eidet – Konserthufsa

I åtte år har Lise Mette Eidet tatt dekning i fotograven på store og små metalkonserter i inn- og utland. Nå vises et utvalg av bildene på Fotografiens Hus.

Seascapes

Salgsutstilling

810 mennesker. 810 portretter. Rom 810.

En annerledes fotoutstilling på rom 810 på Clarion hotel the Hub i Oslo. Hele rommet er fyllt med nærmere 17 000 bilder på vegger, gulv, tak, ledninger, dolokk... Ulike utsnitt av 810 portretter er stilt ut.

Fotoutstilling av Erik Roland - Ytre og indre landskaper

Med utstillingen av fotografier i sorthvitt av kystlandskaper, trær og røtter ønsker jeg å tolke forandringen fra det lyse, utadvendte blikket til de melankolske stemninger i menneskesinnet. Bildene blir derfor en reise fra de ytre omgivelser til de indre landskaper i oss alle.

Nå er fotomessen i gang på Foto.no

Da er Foto.no sin fotomesse i gang, med mengder av gratis kurs og foredrag og ikke minst hundrevis av messetilbud.

Fotoutstilling Øya Kultursti

Kunstfotograf morten NORMANN larsen viser fram sine fotografier som nylig ble utstilt i New York, USA. Denne gangen i mer hjemlige omgivelser langs kulturstien Øya, Vikersund. Utstillingen er i regi av Kunst Rett Vest.

TRANSITION TIMES

Utstilling i galleri NORD, Tromsø der kunstner og fotograf Anne Gundersen utforsker tema KROPP og HUS i 37 nye fotocollager/montasjer.Uttrykkene er frie bearbeidelse av egne fotografier. Hun har med denne utstillingen ønsket å utfordre seg selv som kunstner og fotograf, og tilføyer dermed en ny grein til sitt kunstnerskap.

Arendal Fotoklubb feier 10 år!

Arendal fotoklubb har gleden av å invitere fotovenner til en weekend spekket med gode fotoopplevelser. Velkommen til byen vår, 1.–3. september 2017!

Abusdal & Abusdal – Radius 500 meter

Kva var det eigentlig me levde av før olja? Radius 500 meter er eit historisk dokument over lokalsamfunna på 1970- og 80-tallet, skildra gjennom ein serie personlege bilde frå Setesdal.

Skylife Dissolved

Fotografi og video Fotografiske nærstudier av høyreist arkitektur og kompakt urbanitet. Motivene er bl.a. fra Miami, New York og Chicago. Utstillingen er tematisk utviklet i tilknytning til materiale og inspirasjon hentet fra disse reisene. Både fotografiene og videoarbeidene er analoge og referer i sann tid til stedet der de er tatt. Motivene er ikke manipulerte, men fremstår likevel som abstraherte i form av detaljerte utsnitt og optiske virkninger.

Vernissage IDAG: Nærsyn - Arne Strømme

I fjor ble Arne Strømme kåret til Fotografen 2016. Fredag 29. september er det klart for vinnerutstillingen på Cyan :galleri på Grûnerløkka. Velkommen!

Alle gode ting er V

De kommer tett som hagl, Sonys kompakte RX100-serie, men hver gang har Sony lagt inn spennende forbedringer. RX100 V beholder det beste fra sine forgjengere, men har nå fått en rakett i baken.

Fragments of Rediscovered Time

Fragments of Rediscovered Time viser dagens verden sett med Kodak Duaflex II, et kamera fra 1950-1955. Sapa regionen, nord i Vietnam, er i fokus.

Erlend Mikael Sæverud "One day in Paris"

Lørdag 12.august kl 18-21 presenteres en ny dimensjon i Sæveruds verden, i anledning Galleri Ramfjords 19-års jubileum.

Trailer trash, tenåringsromanse og eremittnudisme

Bold Line er ei miljøskildring av eit fiktivt, opphøyd trailer trash-miljø, der ein uskyldig tenåringsromanse kontrasteres med ein okkult brutalitet. Prosjektet er eit samarbeid mellom fotograf Runar Sørheim og scenograf Øyvind Langdalen.

Polafornia - Boklansering

Polafornia er en reisejornal/kunstbok med hovedvekt på Polaroidbilder fra kunstner/modell Ingvild Eiring og fotograf/forfatter Julie Loen sin tur til California i 2015.
Åpne uskalert versjon i eget vindu