101129 101129 101129

DEMO Syrp Genie

5 200,-Kampanjepris
6 500,-Førpris
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Hva er en demovare?

Demovare er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny etter å ha vært enten demo-brukt eller utstilt i butikk. Produktene kan ha manglende emballasje.
Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand.

Garanti

Garanti er 12 måneder.

Medfølgende tilbehør

Trådsnelle, strømforsyning

Beskrivelse

 

SYRP Genie Motion Control Time Lapse Device

Genie er en enkel, bærbar løsning for Motion Control Time-lapse Real-time videoer. Designet for å være en del av ditt vanlige kamerautstyr. Uten eksterne kabler, batterier eller kontroller, trenger du aldri å være uten mulighet for bevegelseskontroll igjen.

Fleksibel
Genie gir deg fleksibiliteten til å bruke to akser i en enhet. Bruk enten Genie på et stativ for panorering av bevegelse, eller på en skyvekontroll for glidende tagninger.
Allsidig
I stedet for å skape et integrert bevegelseskontrollsystem som krever en bestemt kamerabryter, har vi designet Genie til å jobbe med alle typer eksisterende skyveknapper. Med bare ett klikk kan du legge til fantastisk produksjonsverdi for filmene dine. Når du er tilkoblet, programmér Genie til å utføre bevegelseskontroll-time-lapse eller perfekt jevne videobevegelser.
Fungerer med DIY
Tenk deg at time-lapsing 100 meter mellom bygninger i det sentrale New York, eller mellom fjelltoppene i Himalaya. Genie åpner uendelige muligheter for ubegrenset lengdebevegelse med sitt unike tausystem. Bygg din egen kabelkamerarigg, eller fest Genie til ditt gamle skateboard, lag alle filmer du kan forestille deg, og legg til bevegelseskontroll med ett klikk.
Bærbar
Sammenlignet med andre bevegelseskontrollsystemer, er Genie utrolig bærbar, så du trenger aldri å være på farten uten mulighet for bevegelseskontroll. Uten eksterne batterier, kompliserte kabler eller tredjeparts kontrollere, tar hele enheten liten plass i kameravesken.
Realtidsvideo

Videomodus muliggjør perfekt jevn sporing eller panorering, eliminerer menneskelig feil og gjør det mulig å gjenta, slik at du kan opptre som "oneman crew" i intervjuer eller cutaway-opptak.

Ease In/ Ease Out
Ramp inn og ut punktene i bevegelsen både i time-lapse og videomodus, for å oppnå jevnt økt bevegelseskontroll.
Forhåndsinnstillinger
Film fantastiske stjerner, mennesker eller skyer time-lapse rett ut av vesken! Med bare noen få tastetrykk kan du begynne å filme noen enkle time-lapse, bokstavelig talt uten oppsettid, ved hjelp av forhåndsinnstilt meny for Syrps. Alternativt kan du opprette dine egne innstillinger og lagre dem som dine egne forhåndsinnstillinger for å spare verdifull tid på plass.
HDR Timelapse
Bruk menyen Avansert oppsett for å lage fantastiske HDR-timelapses. Sett opp kameraet ditt for de ønskede sammenslåtte eksponeringene, og la Genie ta hånd på resten.
Bulb Ramping
Film solnedganger og soloppganger ved hjelp av bulp-pampingfunksjonen som lar deg holde et eksponert bilde hele tiden, selv om lyset endres drastisk.
Autostart
I autostart kan du stille inn en nedtellingstimer for å starte et opptak eller alternativt stille inn en tid og en dato som du vil starte opptaket.
Legg til en lukkerkabel - Ekstravalg
Lukkerkabel er kun nødvendig for fotografering med time-lapse, og ikke for videoopptak.

Forpakningen inneholder
1 geni
1 Pan tilbehør
1 Lineært tilbehør
1 3m Genie Rope
1 Genie International strømlader
2 taukroker

Spesifikasjoner
Makshastighet
Panning: 60d grader / sek
Lineær: 40mm / sek
Minimum oppløsning
Panning: 0,01 grader
Lineær: 0,01 mm
Nyttelast
Panning nyttelast: 15 kg
Lineær: Lastlengde: 15kg
(anbefales ikke å løfte mer enn 1,4 kg i full vertikal stilling)
Vekt: 1,6 kg
Batteri
Timelapse Mode: 48 timer
Videomodus: 6 timer
Ladetid: 4 timer
(Li-Ion oppladbart batteri)
Grensesnitt
USB-port - fastvareoppdatering
Kameraport 2.5mm
Tilbehørsport 3,5 mm
LCD-skjerm
Montering
Kamera- / kuleleddhode: 3/8" skrue for montering av kamera / kulefeste
Base: 3/8  innvendig gjenger for å feste glidebryter, stativ og andre systemer
Kompatibilitet
Genie er kompatibel med 100 forskjellige kameraer, inkludert DSLR, speilreflekskameraer og videokameraer.

Produktinformasjon

Hovedkategori Brukt
Merker Syrp
Produktkategori Brukt
Produkttype Demovare