GoPro HERO13 Black OBS: Levering fra 10. september Kl 09:00 GoPro HERO13 Black OBS: Levering fra 10. september Kl 09:00 GoPro HERO13 Black OBS: Levering fra 10. september Kl 09:00 GoPro HERO13 Black OBS: Levering fra 10. september Kl 09:00

GoPro HERO13 Black

OBS: Levering fra 10. september Kl 09:00

5 499,-
15+ stk. Nettlager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Butikklager, Stjørdal
  • 15+Hovedlager
0

GoPro Hero 12 Black

Actionfoto med spennende muligheter.

Andre kjøpte også

GoPro HERO13 Black er kameraet for enhver skaper. I tillegg til førsteklasses 5.3K60-video og legendarisk GoPro-holdbarhet, er det kompatibelt med de nye HB-serie linsene. Disse linsene utvider dine opptaksmuligheter for de mest oppslukende POV-opptakene, med mulighet til å fokusere nærmere enn noen gang, enkelt oppnå bevegelsesuskarphet ved hjelp av nøytrale tetthetsfiltre, og ta opp kinematografiske anamorfotiske opptak. Et nytt, kraftigere Enduro-batteri forlenger opptakstiden i alle værforhold, mens et oppdatert festesystem gir HERO13 Black mer monteringsfleksibilitet enn noen tidligere GoPro-modeller. Med essensielle GoPro-funksjoner, inkludert prisvinnende HyperSmooth 6.0 videostabilisering, automatiske høydepunktvideoer og muligheten til å automatisk laste opp opptakene dine til skyen, er HERO13 Black en kraftig kombinasjon av banebrytende teknologi og uendelige kreative muligheter.

HB-serie linser med automatisk deteksjon
HERO13 Black er kompatibel med HB-serie linsene som lar deg raskt stille inn kameraet for en rekke spesialopptak. Ultra Wide Lens Mod er den ultimate POV-linsen for actionfylte scener og episke landskap. Macro Lens Mod fanger nærbilder med fantastisk detalj. Nøytrale tetthetsfiltre tilfører bevegelsesuskarphet til opptakene dine og lar deg justere belysningen i opptakene med profesjonelle resultater. Prøv Anamorphic Lens Mod for kinematografiske opptak på proffnivå. HERO13 Black registrerer til og med når en linse eller et filter er festet og justerer automatisk innstillingene deretter.

Beste i klassen 5.3K-video
5.3K-video leverer en fantastisk bildekvalitet med 91% mer oppløsning enn 4K og utrolige 665% mer enn 1080p. HERO13 Black fanger handlingen med skarpe detaljer og nøyaktig bildekvalitet, slik at hvert opptak med hvilken som helst linse ser fantastisk ut. 5.3K-video lar deg også ta imponerende bilder opptil 24.7MP fra opptakene dine ved hjelp av GoPro Quik-appen.

Burst Slo-Mo
HERO13 Black har vår tregeste slow-motion noensinne, med evnen til å ta opp videoklipp med handlingen nedjustert til 13x normal hastighet. Du kan også ta opp korte 4x slow-motion klipp ved hjelp av vår høyeste 5.3K-oppløsning for å fange episke detaljer du aldri ville kunne se med det blotte øye.

Robust og vanntett ned til 10m
HERO13 Black er bygget for å tåle tøffe forhold. Den er klar til å fange moroa på ethvert eventyr, enten du kjører gjennom gjørme, snø eller vann (ned til 10m). En vannavstøtende linsebeskyttelse bidrar også til å eliminere linsebluss og andre artefakter for å holde bildene og videoene krystallklare.

Prisvinnende HyperSmooth 6.0 stabilisering
HyperSmooth 6.0 fortsetter å sette standarden for innebygd videostabilisering, noe som gir deg umulig jevne opptak uansett hvor røff turen blir. HyperSmooth AutoBoost sørger for at du får det bredeste stabiliserte opptaket mulig ved å sømløst justere bildet basert på hastighet og bevegelse.

 

 

Innebygd 360° horisontlås
HERO13 Blacks Linear + Horizon Lock digitale linse holder horisonten stødig, rett og jevn, selv om kameraet roterer hele 360° under opptak. Kombinert med HyperSmooth videostabilisering, gir Horizon Lock opptakene dine et superjevnt, profesjonelt utseende.

Forlenget driftstid i alle forhold
Tilbring mer tid på opptak og mindre tid på lading. Et høyere kapasitet 1900mAh Enduro-batteri gir deg lengre driftstid under alle forhold, fra varme til frysetemperaturer og alt i mellom. Du får 1,5 timers kontinuerlig opptak ved 4K30 eller 5.3K30, samt over 2,5 timer med kontinuerlig opptak ved 1080p30.

Flere strømalternativer
HERO13 Black har flere strømalternativer enn noen GoPro før den. Contacto Waterproof Magnetic Power Cable og Door Kit har en magnetisk kobling som gir deg en rask og enkel måte å koble til en ekstern strømkilde. Den doble batteriladeren med integrert powerbank har sitt eget interne batteri som kan lade de to medfølgende Enduro-batteriene hvor som helst. Den kan også kobles direkte til kameraet ditt for ekstra lange opptakssessioner.

Mer monteringsfleksibilitet
HERO13 Black har tre monteringsalternativer som gjør det mer allsidig enn noensinne. Den nye magnetiske låsemonteringen gjør det raskere og enklere å bytte kameraet ditt fra en monteringsoppsett til en annen. Bruk de innebygde monteringsfingrene for å feste kameraet sikkert til GoPro-monteringer når du trenger holdbar montering under røffe forhold. 1/4-20 monteringsgjenger kan brukes med stativer og andre standard kameratilbehør.

Enkle handsfree-opptak
HERO13 Black er fullpakket med funksjoner som gjør det enkelt å få utrolig opptak når hendene dine er opptatt med sykkelstyre, skistaver, tau og mer. Det er kompakt og lett nok til å bæres komfortabelt ved hjelp av en av de mange tilgjengelige GoPro kamerafestene. Når den er montert, kan du bruke stemmekommandoer for ultimat handsfree-kontroll.

Monteringer for enhver aktivitet
Sykkelmonteringer, surfebrettmonteringer, bilmonteringer, stangmonteringer, grep, forlengelsesstenger og mer. GoPro har monteringer som hjelper deg med å få hvilken som helst opptak du kan drømme opp. Fang eventyrene dine fra dramatiske nye vinkler og se dem som du aldri har sett dem før, eller ta opp POV-opptak og gjenopplev fantastiske øyeblikk nøyaktig slik du så dem.

HLG-HDR-video
HERO13 Black tar sin beste bildekvalitet til neste nivå med muligheten til å ta opp i Hybrid Log Gamma (HLG), et standard HDR-format som proffene bruker for å fange 5.3K og 4K-video i 10-bit og Rec. 2100 fargerom. Denne avanserte funksjonen krever en kompatibel skjerm og mediespiller for avspilling. Brukere kan fortsatt ta opp video ved hjelp av HDR uten HLG for visning på standard skjermer og mediespillere.

Widescreen, vertikal og fullskjerm opptak
HERO13 Blacks kraftige 1/1.9" bildesensor lar deg gjøre mer. Velg widescreen-opptak (16:9 aspektforhold) for fullskjerms avspilling på en TV eller vertikale videoer (9:16 aspektforhold) for sosiale medier. For maksimal allsidighet fanger fullramme-alternativet (8:7 aspektforhold) et 156° synsfelt som lar deg beskjære for å lage widescreen- og vertikale opptak senere.

10-bits farge + Log Encoding
HERO13 Black lar deg velge mellom å ta opp standard video med 10-bit eller loggkoding ved 10-bit med GP-Log. Med evnen til å vise over 1 milliard farger, gir 10-bit farger forbedret fargedybde, jevnere graderinger og mer realisme i videoene dine. Avanserte brukere kan bruke GP-Log for å få mer detalj i opptakene sine mens de gjør nødvendige bildejusteringer i etterproduksjon (en oppslagsfil/LUT er inkludert).

Timecode Sync
Avanserte brukere med mer enn én HERO13 Black kan synkronisere dem med nøyaktig samme tidkode for å gjøre redigering av flere kameraer mye enklere. Det fungerer med Final Cut Pro®, Adobe® Premiere® og annen redigeringsprogramvare for å ytterligere strømlinjeforme etterproduksjonen.

 

 

27MP bilder + 24.7MP Frame Grabs
HERO13 Black tar 27MP enkeltbilde, intervall, burst og nattbilder som lar deg fange standard, rask action og lavlysopptak. Du kan også hente imponerende bilder opptil 24.7MP fra favorittopptakene dine ved hjelp av GoPro Quik-appen.

Bluetooth® lydtilkobling
Bluetooth®-lyd lar deg koble HERO13 Black trådløst til kompatible enheter. Bruk en trådløs mikrofon for forbedret lyd når du forteller en scene eller gjennomfører intervjuer. Ved å koble til de trådløse øreproppene dine, vil GoPro kunne høre stemmekommandoene dine i støyende omgivelser eller når den er montert utenfor hørevidde. Du vil også kunne høre kameraalarmer gjennom øreproppene dine for å bekrefte at det fikk kommandoen og gjør det du vil.

Audio Tuning
Audio Tuning lar deg justere lydopptaket for bedre å passe det du fanger. Velg balansert naturtro lyd som er flott for de fleste opptak, eller stemmeinnstillingen som forbedrer stemmeklarheten samtidig som den bevarer omgivelseslydene i bakgrunnen.

Raskere QuikCapture
QuikCapture er den raskeste og enkleste måten å slå på HERO13 Black og begynne å ta opp. Alt som trengs er et trykk på utløserknappen. Nå kan du også stille kameraet til å hvile uten å slå det helt av. Dette lar deg begynne å ta opp igjen enda raskere. Det er den perfekte måten å holde seg fleksibel og klar til å ta opp under aktive opptak.

GPS + Performance Stickers
GPS fanger automatisk telemetridata som kan legges på som animerte grafikker i videoen din ved hjelp av GoPro Quik-appen. Det er en visuell måte å vise frem hastighet, bane, terreng, høyde og g-krefter på, samtidig som du gir videoene dine en intens profesjonell stil.

Front- og bak-LCD-skjermer
Ramm inn bildene dine perfekt med enten front- eller bak-LCD-skjermen. Bruk den store bakre berøringsskjermen for å fange scenen foran deg, eller snu kameraet rundt og bruk frontskjermen til vlogging og perfekt innrammede selfies.

Flere forhåndsinnstillingsalternativer
Lag forhåndsinnstillinger av dine foretrukne innstillinger—oppløsninger, bildefrekvenser, linser og mer— for alle dine favorittaktiviteter, og bytt dem enkelt med noen få trykk. Du kan tilpasse dem med egendefinerte navn direkte på kameraet eller med GoPro Quik-appen.

Høydepunktvideoer sendt automatisk til telefonen din
Bare koble til GoPro-enheten når den er tilkoblet hjemmenettverket ditt via Wi-Fi. Mens den lades, lastes opptakene automatisk opp til skyen og brukes til å lage en høydepunktvideo komplett med musikk og effekter som synkroniseres med musikken. Videoene sendes automatisk til telefonen din og er klare til å deles.

Enkel redigering med GoPro Quik-appen
GoPro Quik-appen er full av brukervennlige verktøy som lar deg redigere opptakene dine som en proff. Du kan justere de automatiske høydepunktvideoene som opprettes av appen eller lage dine egne videoer fra bunnen av. Du har også fleksibiliteten til å endre digitale linser etter opptak og zoome inn på de beste delene av opptakene dine for å lage høyoppløselige utsnitt som fokuserer på handlingen mens du beskjærer ut resten.

Raskere overføring + ubegrenset skylagring
Overføring av innhold fra kameraet til telefonen din er enklere og raskere enn noensinne. HERO13 Black bruker Wi-Fi 6-teknologi for raskere, mer pålitelig overføring til telefonen og skyen. Du kan også velge en lynrask kablet tilkobling via USB, eller bruke SD-kortet ditt til å overføre innhold til en datamaskin. Det er også ubegrenset skylagring med enkel automatisk opplasting. Bare koble til kameraet når det er tilkoblet hjemmenettverket ditt via Wi-Fi, så gjør kameraet resten.

Natteffektvideoer og -bilder
HERO13 Black har tre tidsforløps- og fotomodus som lar deg være kreativ etter mørkets frembrudd. Star Trails bruker jordens rotasjon og stjerner til å fange vakre lysbaner over nattehimmelen. Light Painting lar deg lage strålende penselstrøkseffekter med bevegelig lys. Vehicle Light Trails bruker nattlig trafikk for å ta opp imponerende lysbaneskudd.

Power Tools
Nå ethvert opptak med innebygde Power Tools. HindSight fanger opptil 30 sekunder med opptak før du begynner å ta opp—selv om du trykker på utløserknappen for sent, får du fortsatt opptaket. Med Scheduled Capture kan du stille inn GoPro-enheten til å slå seg på og ta et opptak opptil 24 timer i forveien. Duration Capture gjør det enkelt å ta opp videoklipp fra 15 sekunder til 3 timer lange. Interval Photo tar bilder med faste intervaller mens du holder fokus på favorittaktivitetene dine.

Enkel eller profesjonell kontroll
Velg enkel pek-og-skyt-kontroll eller full kamerakontroll. Med Easy Controls trenger du bare å ramme inn bildet og trykke på utløserknappen for fantastiske resultater. Pro-kontrollene låser opp muligheten til å finjustere alle moduser, innstillinger og funksjoner.

Webkamera + direktesending
Bruk HERO13 Black som et ultra allsidig webkamera, eller direktesend din neste aktivitet mens du vlogger med silkemyk HyperSmooth videostabilisering og skarp oppløsning.

 

I pakken:

  • HERO13 Black Camera
  • Enduro Battery
  • Curved Adhesive Mount
  • Mounting Buckle + Thumb Screw
  • USB-C Cable
     

 

 

 

Spesifikasjoner:

Key Camera Specs:
Video: 5.3K60, 4K120, 2.7K240 and more / 8x Slo-Mo / 24.7MP frame grabs
Photo: 27MP Single Photo / Interval Photo / Night Photo / 30 fps Burst / RAW
Burst Slo-Mo: 720p400 / 900p360 / 5.3K120
Time Lapse: 5.3K TimeWarp 3.0 video / Star Trails / Light Painting / Vehicle Light Trails / 5.3K Time Lapse Video / Time Lapse Photo / 5.3K Night Lapse Video / Night Lapse Photo

Video:
5.3K60/50, 4K120/100, 2.7K240/200, 1080p240/200 resolution/fps3
16:9, 9:16, 4:3, 8:7 aspect ratios
Up to 8x Slo-Mo
HDR + HLG HDR
HyperSmooth 6.0 video stabilization with AutoBoost
Horizon Lock / Horizon Leveling4
8-bit, 10-bit + Log encoding
H.265 (HEVC) MP4 video format
Looping video
Webcam mode
Live streaming in 1080p
Frame grab with the GoPro Quik app
Digital lenses
2x zoom
HindSight
QuikCapture
Protune

Burst Slo-Mo:
13x slo-mo 720p video for 15 seconds
12x slo-mo 900p video for 15 seconds
4x slo-mo 5.3K video for 5 seconds

Photo:
27MP photos
SuperPhoto, HDR + RAW
Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails effects
Interval Photo
Night Photo
Digital lenses
2x zoom
RAW photos
Protune

Time Lapse
5.3K TimeWarp 3.0
Time Lapse photo (27MP) + video (5.3K)
Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails effects
Night Lapse photo (27MP) + video (5.3K)
Digital lenses
2x zoom
Protune

Camera Control:
Large 2.27” rear touch screen
1.4” front screen for preview or status
Easy + Pro Controls
GPS with data overlays
Custom presets
Customizable onscreen shortcuts
Scheduled + Duration Capture
HiLight Tag
Voice control with 13 commands in 11 languages + 6 accents

Content Offload:
Auto-upload to the cloud + get a highlight video automatically2
Wireless transfer to the GoPro Quik app
Ultra fast wired transfer to your phone5
SD-card transfer to a computer

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker Gopro
Produktkategori Actionkamera
Produkttype Actionkamera


Produsentens varenrCHDHX-131-RW