Facilis HUB 8 - 128TB System 8x 16TB Videoserver 2U Facilis HUB 8 - 128TB System 8x 16TB Videoserver 2U Facilis HUB 8 - 128TB System 8x 16TB Videoserver 2U Facilis HUB 8 - 128TB System 8x 16TB Videoserver 2U

Facilis HUB 8 - 128TB System

8x 16TB Videoserver 2U

481 500,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

Facilis 8 128TB system er en felles lagringsserver for produksjonsnettverk, designet for å håntere media innhold som video og lyd filer på en sømløs måte med multibrukere.

Det unike, felles filsystem er inkludert i alle Facilis-systemer og administrerer enkelt de mest komplekse nettverksmiljøene i flere plattformer og muliggjør samarbeidsflyt mellom ulike applikasjoner og filformater. Facilis server er en delt lagringsløsning som gir ytelse og samarbeid om jobben din er HD, 4K, 8K Fargekorrigering eller VFX-komposisjon i video og lyd.

Ha full fokus på jobben du skal gjøre og ikke engst deg over hvor matrialet er på hvilken disk.
Medfølgende program Fast Tracker logger all metadata fra filen ut av kamera og man kan legge til egne søkbare ord og grupperinger.

Serveren er spessial laget for programmer som Avid Media Composer, Adobe Premiere Pro Creative Cloud, Apple Final Cut-X, Blackmagic DaVinci Resolve eller Avid Pro Tools og flere.

Fungerer perfekt mot Apple, Windows og Linux samtidig på samme prosjekt og disk over det nettverk som man ønsker. 
Med tilkoblinger som 1GbE, 10GbE, 40GbE eller Fiber 8Gb, 16Gb, 32Gb SFP+ direkte tilkoblet i server eller via switch.

Facilis webkonsoll gir deg full kontroll

Opprett, endre og tillat prosjektbaserte lagringsvolumer, og distribuere dem til brukere på bruker maskinene med et trykk på en knapp. Overvåk realtid båndbreddebruk på arbeidsstasjon og volum og bruk de optimale server- og klientforbindelsene dynamisk.

Logg inn sikkert for å administrere fra en hvilken som helst nettleser, på en hvilken som helst enhet som kan få tilgang til serverens IP-adresse. Der kan man konfigurere bruker- og gruppeoppslag med din aktive katalogserver for et enkelt punkt for brukerkontoadministrasjon, eller bruk tillatelser basert på brukerkonto på skrivebordet og / eller sikker bruker / passord osv.

Webkonsoll funksjoner

NY! RAID6 per volum med opptil 4 stasjoner

Flere stasjonsfeil er sjeldne, men det kan virkelig føre til et tilbakeslag i tidsplanene. Etter hvert som stasjonsalderen tillater Facilis administratoren å øke nivået på RAID-beskyttelse for nye prosjekter, kan opptil 4 stasjoner mislykkes i en stasjonsgruppe uten tap av data.

NY! Båndbreddeprioritet for kritiske arbeidsflyter

Facilis-servere er topputøvere, men når en screening eller inntak er kritisk, vil du forsikre deg om at operatøren har den hastigheten de trenger. Båndbreddeprioritet vil holde svært viktige jobber i full fart mens de reduserer klienter med lavere prioritet om nødvendig.

Nettleserbasert administrasjon og overvåking

Få tilgang til alle administrative funksjoner samt tilgangskontroll på klientsiden ved hjelp av standard nettlesere på ethvert operativsystem eller mobilenhet ved hjelp av funksjoner som berører skjermen.

Tilkoblingsfeil

Når serveren er tilgjengelig over flere baner, vil klientprofilprogramvaren aktivere en sekundær bane til lagringen hvis den første blir avbrutt, uten manuell konfigurasjon eller brukerinnblanding.

Ekstern "Push / Pull" volummontering

Fra et hvilket som helst nettlesergrensesnitt kan administratoren administrere volumer på skrivebordene til klientarbeidsstasjonene, legge til eller fjerne volumer etter behov.

Tilkoblingsinnstillinger per volum

Når flere tilkoblinger til serveren er tilgjengelige, kan administratoren bestemme den foretrukne nettverksbanen per volum eller per arbeidsstasjonsbasis. Dette kan brukes til å øke eller redusere tilgangen til visse volumer.

Local Multi-user utseende

Selv når du er koblet til via Ethernet, kan du montere volumer som Local Multi-user Write, som vises som et harddiskikon i Finder eller Explorer. Begrensninger for nettverksstasjoner fjernes, og tilgangshastigheten på OS-nivå forbedres.

Dynamisk volum eierskap

I flerservermiljøer med Fibre Channel-sammenkobling kan volum eierskap tildeles andre servere for å hjelpe med belastningsbalanse, eller som en failover-operasjon i RAID51 og Hub-servermiljøer.

Nøyaktig båndbreddeovervåking

Utforsk gjeldende og tidligere ytelse på lagringsplassen din per volum, per bruker og systemomfattende med uker med historiske data innen fingertuppene. Hjelp teamet med å bestemme totalbelastningen og hvor endringer kan gjøres.

AD / LDAP integrasjon

Bruker- og gruppekontoer via AD / LDAP-katalogtjenester kan brukes til å tillate Facilis virtuelle volumer, via OS-innlogging eller passordbeskyttet konsolladgang.

Distribusjon av programvare for ekstern klient

Fjern oppgaven med manuell installasjon per klient under oppgraderinger med ekstern programvareutplassering. Velg eventuelle klienter og oppgrader programvare med et trykk på en knapp.

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Facilis Technology
Produktkategori Datamaskin
Produkttype Server


Produsentens varenrFTI-FAC8-128
314 700,-
Varenr118162
Leveres på bestilling