#1
#1
Øyvind B.
Fornøyelig link Roar F. !
Fikk frem smilet...All fotos blir kanskje til slutt en slags klisje gjentatt mange nok ganger?
Øyvind
#2
#2
Tor B.
klisjeer er klisje for at det funker :)

- - - - - - - - - - - - - - -
Dag T.
2
Jeg ville heller sist det har funket, og sluttet med det da det ble for mye av det gode.
Roar F.
Vi har nok alle tatt klisjebilder, og så får hver enkelt ta stilling til om det føles å gi mening å fortsette å ta dem, og eventuelt om man kan tilføre noe ekstra, som bryter opp klisje-preget. :-)
Dag T.
Mange av bildene jeg tar er fremdeles klisjeer, det er gjerne et nyttig forstadium når jeg lurer på hva jeg kan få ut av et motiv, men det går stadig lenger tid mellom gangene jeg viser de bildene til noen.
#3
#3
Helge N.
6
Er det i det hele tatt noen type foto som ikke faller inn under begrepet klisje. Vil tro det aller meste er gjort før i en eller annen hysterisk høy potens, og mye bedre enn jeg noen gang vil få til.
Klisje politiet, høy nese, og stram overleppe kan ta seg ei pille. Jeg fotograferer det jeg har lyst på når jeg har lyst, så får andre være nyskapende.
Walter S.
Helge N skrev:

... Klisje politiet, høy nese, og stram overleppe kan ta seg ei pille. Jeg fotograferer det jeg har lyst på når jeg har lyst, så får andre være nyskapende.

Kunne ikke ha sagt det bedre selv, Helge!
- Er det VIRKELIG noen som tar denne selvhøytidelige, navlebeskuende spirrevippen Kai seriøst? Han liker jo bare sitt eget speilbilde ....

- Jeg klarer stort sett maks 5 minutter av hans videoer, før jeg, irritert på ny, må sla av. En gang holdt jeg ut hele 10 minutter - men det var en "test" (Sic) av et kamera jeg har selv.


Mvh,
Walter"A picture a day, keeps the shrink away"
Jørn S.
1
Trur først og fremst Kai er ein irritasjon for navlebeskuende og sjølvhøgtidlige fotografer. Ikkje seriøs nok til å bli tatt på alvor av eliten, men dyktig nok til å trekke eit stort publikum med sin useriøse stil. Har lært mykje av DigitalRev, sjølv om det var pakka inn i 90% underhaldning.
Frode S.
Tja, den største klisjèen her er vel å lage en liste over klisjèer. Hvor mange "10 foto du må ta" "15 steder du må besøke" "25 steder du ikke må besøke" lister er det behov for?
#4
#4
Vidar Magnus J.
1
Jeg er også enig med Helge Næss her, et par av innslagene i videoen fant jeg humoristiske, men mesteparten av dette virker på meg useriøst og denne personen virker for arrogant til at jeg gidder å følge hans "befalinger". Jeg tar også mine bilder slik de passer meg selv men lytter gjerne til råd om bildebehandling når det er med en god dialog, noe jeg synes denne personen i videoen mangler fullstendig.
#5
#5
Aksel N.
2
Den som kun tar spøk for spøk, og alvor kun alvorlig, han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig :)
Han driver i beste fall med et forsøk på satire.

Det sagt, men noen veldig få unntak - det greiene der må folk gjerne holde på med men hold det privat. Det blir litt som han duden ved nabobordet som lager en stor scene når han smaker på vinen. Alle i en radius på hundre meter ser at han ikke aner hva han holde på med. Er du redd noen skal rappe bildene dine? Ikke legg de på nett. Tror du selektiv farge hører hjemme andre steder enn i “kunstavdelingen” på IKEA, tenk om igjen. Uteliggere? Ren følelsesrunk. Hva som bekymrer meg mest er korken på ølflaska.
Åpne uskalert versjon i eget vindu