Dette innlegget tilhører DENNE tråden.
+/-
Walter S.
Joda, følger din tankegang, men det er likevel godt gjort, siden jeg hadde 2 kameraer rundt halsen, så hadde jeg ikke tid til å slå av hvert kamera etter bruk - noe jeg er vandt med å gjøre ellers.

Så denne X-T20 har stått med strømmen PÅ - nesten i 3 timer i strekk, pluss alle eksponeringer - OG - jeg pleier som oftest å sjekke - på skjermen - om eksponeringen er innenfor mine krav. Det er mange sjekkpunkt på skjermen.

Men, det jeg egentlig ville med tråden her - er å høre om det er flere, enn meg som har opplevd at den nye batteristandarden i - et NP-W126S batteri - er bedre enn den gamle!

Mvh,
Walter
#1
#1
Lasse S.
Mitt Sigma Dp3 Merrill klarer bortimot 50 bilder på en lading, så jeg har et ekstra batteri. Det holder som regel bra. 100 bilder på en shoot er sjelden kost for meg. :)
Walter S.
1
Joda Lasse, skjønner jo at vi to fotografere på to vidt forskjellige måter.

- Mens jeg er mere på tur og dekker diverse arrangementer i hele Østfold, hvor hurtighet og store serier er tingen, så tar du ett og ett motiv ad gangen, på den gode, gamle måten.

- Nå sist i Halden var det over 50 biler som skulle fotograferes etterhvert som de kom in, på plassen, og under selve Cruisi'n gjennom gatene og defileringen i solnedgangen forbi Fisketorget, og da er det viktig med batterier man kan stole på. Har alltid minst 3 reserve i lommen.

Mvh,
Walter
Åpne uskalert versjon i eget vindu