Dette innlegget tilhører DENNE tråden.
+/-
Egil J.
Jeg har sett en del videoer av Janson Lanier, og jeg har store problemer med å ta denne mannen seriøst. I mine ører, så sier den mannen så mye vås, at jeg lurer på om det egentlig ganger Sony. Vil tro at en ambassadør bør ha et snev av troverdighet, Lanier overdriver så ekstremt, at i mine ører så grenser det til ironi.

Da synes jeg faktisk at "The Angry Photographer" er morsommere (selv om han også sier mye vås), og han er definitivt ikke betalt av Nikon.
#1
#1
Helge B.
Jeg personlig tar alle uttalelser fra oss menige med en stor klype salt. Vi har en tendens til å «hate» alt man ikke er enige i, eller på det som på en måte trurer vår egen «ekspertise» Dette et visst mennskelig, så egentlig lite man kan gjøre med.
Det finnes mange Youtubere som sikkert både er betalt eller ikke, som man må ta med en klype salt. Jeg pleier å se på bildene deres, liker jeg dem så hører jeg på dem selv om de er betalt eller ikke.
Alle proffkamera system kan uansett gi samme kvalitet, så man kan selvfølgelig aldri basere sitt eget valg på en youtuber selv om han/hun er betalt eller ikke. Men å se hva de gjør med utstyret og høre på hvorfor de gjør det, det kan være interessant anyway.
Åpne uskalert versjon i eget vindu