Dette innlegget tilhører DENNE tråden.
+/-
Øyvind H.
1
Takk for mange gode synspunkter fra alle parter! Får jeg ikke solgt min sylskarpe ef-s f2.8 17-55 mm til en akseptabel pris, er det mulig jeg bør beholde denne og kjøpe et billig 80d etter at 90d lanseres, ryktene sier til høsten. Da vil jeg ha et godt kamera med optisk søker også.

Ellers er jeg lei av å bli oppfattet som profesjonell fotograf med mitt 70d, slik jeg ble det under vår tur til Asia i fjor, og faktisk også på Gjøvik. Håper å kunne unngå denne stemplingen med et mindre kamera med lita linse.

I London nylig så jeg en med et 5dm4 med 35 mm rundt halsen, og jeg oppfattet dette som stort og oppmerksomhetsfangende. Tidligere har jeg misunt de med 5d, men nå tenkte jeg bare at dette var et stort kamera.

For min del er det først og fremst kulturlandskapet rundt Mjøsa, samt min kones øyrike Visayas på Filippinene, som jeg har i kikkerten. Lange ekspedisjoner blir det altså ikke. Men har merket meg at typiske ekspedisjonsfotografer, som Kai Jensen, har gått over til speilløst.

Er det noen som har noen formening om hvordan man kan finne noen som er interessert i fotografier og reisereportasjer fra Visayas på Filippinene? Jeg kan være god til å skrive reisereportasjer:

http://www.kulturverk.com/2016/08/24/en-reise-i-europas-s...ge-hjerte/

http://www.kulturverk.com/2013/02/08/lofoten-var-kronjuvel-2/
#1
#1
Per Inge Ø.
1
Øyvind H skrev:
Er det noen som har en formening om hvordan man kan finne noen som er interessert i fotografier og reisereportasjer fra Visayas på Filippinene? Jeg kan være god til å skrive reisereportasjer:

http://www.kulturverk.com/2016/08/24/en-reise-i-europas-s...ge-hjerte/

http://www.kulturverk.com/2013/02/08/lofoten-var-kronjuvel-2/


Dette er bra, og det vil ikke være noe problem å finne noen som mer enn gjerne vil publisere slike velskrevne presentasjoner. Utfordringen blir å finne noen som vil betale godt for dem.

Per Inge Østmoen

Øyvind H.
Takk! Ja, drømmen er å ta noen år i Visayas og finansiere oppholdet med fotoreportasjer. Har allerede funnet en rimelig internasjonal skole for jentene mine :-)
Åpne uskalert versjon i eget vindu