Dette innlegget tilhører DENNE tråden.
+/-
Jóhann Á.
Beklager sen respons, skrev svar i går men det har jeg nok ikke fått ut på her...hmmm...merkelig1
Nå er det lenge siden dette objektivet har vært i butikkene, har lest noe om at det var "sluttsalg" på disse rundt 2012/13. Nytt syns jeg å huske at prisen var 6/7000, men er ikke sikker. Ser at bruktpris på ebay ligger mye godt rundt 3-4000 kr...utropspris vel å merke.
Selv trodde jeg kanskje bruktprisen kunn ligge rundt 3000, men er usikker og derfor den tråden her...i tilfelle noen husket dette objektivet.
#1
#1
Runar G.
Nypris på disse har egentlig ingenting å si, er svært lenge siden de var i salg, og ingen direkte sammenlignbare alternativer.

Jeg har samme med Minolta A-fatning, men husker ikke hva jeg ga. Kan ha vært rundt 3500kr

Du burde kunne forvente et sted mellom 3000-3500kr, litt avhengig av om du treffer rett person, det hjelper litt at du i hvert fall ikke risikerer å konkurrere med andre som selger samme objektiv men det er jo også snart 10 år siden det gikk ut av produksjon og det skremmer mange. (Folk henger seg opp i alder, har f.eks solgt strøken Canon L-optikk, der folk har trukket seg når de spurte om når det ble produsert)
Jóhann Á.
Takk, Runar! Da er det slik jeg selv hadde tenkt. Ja, vet det.
Greia er at objektivet må inn på verksted for å ordne fokus og fikses på. En operasjon som sikkert koster opp mot par tusen kroner. Jeg liker objektivet, og kunne tenke meg å beholde det litt til. Derfor lurte jeg på hva prisen kunne ligge på. Så da kan jeg i beste fall regne med netto tusen kroner for objektivet. Hvis jeg får solgt det. Men alternativet er å skrote det og se etter noe annet! Valg, og flere valg. :/
Åpne uskalert versjon i eget vindu