Andre B.
Hei.
Har hatt en DryZone Rover (topp sekk, men har et helt mongo glidelåssystem). Noen som har tips om et godt værbestandig alternativ de kan anbefale?

Har tenkt på Rover Plus AW. Og har sett litt på disse Vertex 200/300 AW? Blir den noe ca. samme størrelse og for samme bruk, tro? Ser jo skikkelig praktisk ut. Men er de ok å bære langt, lenge og godt?

Alle svar mottas med takk.
#1
#1
Ole S.
Hei!

Jeg vurderte også DryZone, men etter å ha lekt litt med den fant jeg ut det samme som deg.
Jeg endte til slutt opp med en Kata R-103, og har ikke angret et eneste sekund.

Sjekk: http://www.kata-bags.com/Item.asp?pid=275&cid=28&...ProdLine=4

Eller http://www.kata-bags.com

Planlegger å bygge ut med Kata W-92, Waist-Pack, da jeg begynner å få behov for litt mere plass på fototurene mine. :-)

Har sett Kata til salgs på foto.no.

Verdt en titt kanskje?

Andre B.
Hjertelig. Skal sjekke det ut. Takk.
Andre B.
R-103 høres helt rå ut. Leste en test av den i sammenligning med bla Lowepros Vertex 100 AW http://www.kata-bags.com/reviews/DigitalPhotographerR-103.pdf
Tror jeg satser på den Kata'n. Høres ut som en god kandidat til mange ukesturer i telt. Igjen, takk for tips.
Ole S.
Hei igjen,

Jeg har ikke prøvd alt som finnes der ute, men tror nok at Kata er blant de som utmerker seg. Har fyllt sekken med rimelig mye utstyr, hengt på stativ og greier, og allikevel finner jeg den behagelig å bruke. Og jeg har brukt den i all slags vær, uten at regn og uvær har vært noe problem. Pleier ha med meg kamerahus, 2-3 linser, inkludert en 70-200, blits, og annet stasj (batteri, minnekort, etc), og det har gått fint. Hvsi jeg hadde vært en ivrig kajak/kanopadler, så hadde jeg muligens holdt meg til DryZone. :-) Det eneste jeg savner med R-103 er magebelte...

Hvis du ender opp med en Kata, så del gjerne erfaringene dine.

Lykke til!

Andreas H.
Jeg har en Kata R-103 og den er som andre sier helt rå.
Jeg har solgt et par stykk til noen som tok kontakt med meg her på Foto.no og har ikke fått noe negativ tilbakemelding fra de.
Har brukt min på Svalbard uten noen som helst problemer etc.


Vet at Netshop har de, se her: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=33076

Anbefales
Andre B.
Hei. Jeg har nå brukt både KATA R-103 og HB-207 en stund, og for å si det med en gang: Dette er de råeste sekkene jeg noen gang har hatt på meg, både når det gjelder løsninger og bærekomfort. Helt fantastiske sekker!

Men jeg syntes nok at for fotografering litt utenfor asfaltkanten for å si det mildt, så er HB-207 den sekken som tiltaler meg mest - og den jeg bruker mest. For mine hverdagssituasjoner, der jeg gjerne går en del, så blir HB-207 den som blir mest brukt, nettopp fordi den har plass til litt mer enn fotoutstyret. Gjerne en 28-70 f/2,8 (som er stor), 70-200 f/2,8 (som er stor), en eller to SB-800 pluss kanskje 105 VR eller 50 /1,8. Pluss en del som ikke er fotorelatert.

Men Kata R-103 er en helt fenomenal fotosekk når man ikke skal ha med seg mye ellers, det skal være visst. For makan til sekk som ligger som støpt mot kroppen skal man lete lenge etter - selv sammenlignet med Bergans, Norrøna og Lowe Pro- sekkene mine. Og den gamle Cabelassekken min for den del.

Eneste forskjellen: Skal du ha mer plass, gå for en HB-207. Samme fenomenale bærekomfort, men enda bedre plass. Kan det bli bedre, spør nå jeg.
Åpne uskalert versjon i eget vindu