Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"Det lille i det store"

To vidt forskjellige bildeuttrykk forener seg under denne tittelen.
PRESSEMELDING:

Stein Bror Strandquist (56 år) er genuint opptatt av Oslo by og Andeby! Derfor gjengir han begge univers med pietet og humor. Han er nevrolog i Oslo og Tønsberg, men har i mange år perfeksjonert seg som kunstmaler. Han har hatt flere utstillinger. Se www.strandquist.art....?

Trond Svenningsen (61 år) er utdannet fotograf og spesiallærer. Han har jobbet som portrettfotograf i Risør i mer enn 20 år. Det som likevel fengsler han mest er å portrettere de små ting i hverdagen. Dette er femte gang han har utstilling i Galleri Ødden. I år knytter han sin fasinasjon til prammer og prambygging,- siden han selv gikk på prambyggingskurs pã Hammeråker vinteren 2011 - 2012. En liten båt i den store sammenhengen...

Utstillingen er en salgsutstilling hvor man kan sikre seg spennende fotografier på lerret. Galleri Ødden er vel det mest bortgjemte og naivt åpne utstillingslokale i Norge. Man kan kjøre båt inntil 2 meter fra bildene og se dem derfra, eller kjøre bil tilsvarende. Det er døgnåpent og sånn sett tilgjenelig på de fleste måter. Velkommen til Galleri Ødden på Hammeråker, Moen, fra 9. april til 1. september.
Trond Svenningsen - rotur
rotur
Trond Svenningsen
rotur med pram
Stein Bror Strandquist - skumle hensikter
skumle hensikter
Stein Bror Strandquist
maleri med humor, avfotografert

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Tharald M.
link til båthuset der utstillingen er: http://batbyggeri.no/
27.6.2013
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu