Den neste Miss Universe?
MArtine Jonassen, norsk kandidat til Miss Universe, tatt under Workshop med Bjørn Oppsahl i november 2005
Bildet inngår i albumet Portretter - En samling forskjellige portretter
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • EF 85 f1,8 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger2375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172339} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Sjur R.
Flott portrett av ei søt jente. Synes bh-stroppen til venstre var forstyrrende, ellers meget bra.

Mvh,
Sjur
Marius S.
Synes dette blir litt for enkelt og uorginalt Geir, pent lys og veldig pen modell, men ellers er pose og utsnitt i enkleste laget.
Geir Ove T.
Litt småpirk på en søndagsmorgen... BH-stroppen burde vært rettet opp. Litt flatt lys og lite luft over hodet. Sistnevnte fremhever at hun virker lut i ryggen, da det kan se ut som om hun har det trangt i bilderuten. Få modellene til å rette deg opp og gjerne dra skuldrene litt bakover. Det virker unaturlig å stå slik, men modellen får en bedre og nesten litt stolt holdning. Pluss for at du får modellene til å virke naturlig. Der har du den viktigste jobben som fotograf, nemlig å fange personen i bildet og ikke bare kroppen dens...

Stå på Geir!
Anniken S.
Ingen tvil om at dette var favoritten min.
Hun er en nydelig jente med god utstråling. Øyne som gnistrer og fenger.
Jeg syntes hårlyset blir spennende her. Kunne ønske meg litt mer lys på det venstre øyet, men det er bare pirk. Utsnittet fungerer godt i mine øyne.
Det er ingen spennende positur, men det viser hvor fantastisk pen denne jenta er. Du kunne jo ha rettet på stroppen hennes, en god mulighet for å komme litt nærmere denne skjønnheten :)
Geir Andre O.
HEi Anniken, tror det er sundt å holde en viss avstand til en slik skjønnhet :-) ingen som slår henne på utstråling, og virkelig proff forran kamera, og ikke minst, hun liker seg i rampelyset.
Bent R.
Hej Geir: Fin kontakt mellem pigen og fotografen. FLOTT!!!! m.v.h. Bent
Stein Rune B.
Nydelig bilde og modell.
Camilla B.
Hei Geir Andre!

Nydelig bilde av en nydelig jente!

Mvh Camilla
Remi J.
Etter min mening er det med ''litt'' lite luft over hodet noe som går igjen i mange av portrettene dine. Men det kan du jo fikse i PS om du er enig selv.

Synes portrettet var fint og synes ikke ''kjedelig'' posering som kommentert her nødvendigvis er en uting dersom modellen er ute etter et fint bilde av seg selv. Det fungerer jo.

Kan utsette litt på ''hard'' retusjering av huden i ansiktet etc. Det ser nesten litt ''malt'', tegnet ut, og virker kunstig på en måte. Synes det er bedre om retusjeringen er såpass ''lett'' at det ikke er opplagt at bildet er retusjert.Geir Andre O.
Hei Remi, takk for kommentar. Kan være enig i at ansiktet ser litt vel glatt ut her, uvisst av hvilken grunn, er selv også av den oppfattning av at retusjering bør være lett, og se ''ekte'' ut.

Når det gjelder luft over hodet på mine portretter så er det nettopp slik jeg liker det, og bildene er bevist beskjært slik, så er det jo opp til den enkeltes smak og behag om man er enig.

GAO
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu