Bryce Canyon
Bildet inngår i albumet USA - Bilder fra min rundtur i Colorado, Utha og Arizona
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF 17-40 f4L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger899
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143608} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

Fint med hestene og personene. Gjennomgående for alle disse bildene er at de kunne vært litt mørkere og hatt en tanke usm.
Geir Andre O.

Ser ikke ut som de trenger å være mørkere her på mine 2 skjermer eller på min bærbare (hvor bildene er behandlet på turen) men har kjøpt inn nytt skjermkalibreringsutstyr på turen og skal sjekke igjen etter kalibrering. Bruker ikke lengre USM, men smart sharpen i CS2, men prøver å ikke ta for mye, godt mulig det er for lite, skal teste noen utskrifter å se hvordan det fremstår i A4, takk for kommentarene!
Sjur R.

Jeg tror også bildet hadde blitt bedre litt mørkere, kontrastene forsvinner hvertfall litt på min LCD-skjerm.
Ellers et bra bilde, likte også rytterene i midten som blikkfang.

Mvh,
Sjur
Einar Y.

Joda Geir,bildet kunne kanskje hatt godt av ettpar knepp i curves.
Sitter også på kalibrerte skjermer(LCD).
Ikke mye,bare litt...
Ellers så bekrefter jo bildet det samme som mange av oss andre også kjenner; 17-40 ER et meget bra objektiv!
E.
Ole Birger S.

Hei. Godt å se at du er tilbake. Jeg lurte på hva som hadde skjedd, da det er lenge siden jeg så bilder fra deg her på foto.no. Bildene. Mitt intrykk er også at bildene er litt blasse. På min skjerm hadde det gjort seg med litt mere fargmettning og muligens litt mørkere. -olebig-
Geir Andre O.

Skal kalibrere mine skjermer i morgen og sjekke på nytt, men her ser de faktisk bra ut på begge skjermer og utskrifter, men som sagt, kalibrering er vanskelig.. sukk
Jon-Arve K.

Skikkelig cowboy dette her Geir :-) Flott landskap vi ikke ser så mye av her på berget, men menneskene og hestene gjør dette bildet.

Forventet liksom et nytt portrett av en søt modell når jeg så du var tilbake, stereotypetete hehe ;-)

Må nok også si meg enig i de over, litt mer kontrast gjør seg her, men nå vet jeg at min laptop viser noe lysere resultat en CRT skjermen på kontoret!

Jon
Geir Andre O.

Jon-Arve: fornyelse må til vet du, fra de vakre modellene til storslått og vakker natur, flere bilder kommer fra Grand Canyon, Zion, Monument Valley og Colorado-elven siden, befriende og forbløffende storslagen natur, hørte en gang at av alle steder man ''bare må se'' er Grand Canyon ett av de få som ikke skuffer, men faktisk er enda mer storslagent en man forventer, og det stemmer jeg i på :-)

Får gi meg på det med kontrasten da... hehe søren og :-)
Stine J.

Fin vinkel av en storslått natur. Enig med de øvrige om at det er litt lyst. Litt høyere kontraster hadde kanskje også gjort seg. Ellers bra!
mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu