Benro GH2F Folding Gimbal Head Sammenleggbart Gimbalhode Benro GH2F Folding Gimbal Head Sammenleggbart Gimbalhode Benro GH2F Folding Gimbal Head Sammenleggbart Gimbalhode Benro GH2F Folding Gimbal Head Sammenleggbart Gimbalhode Benro GH2F Folding Gimbal Head Sammenleggbart Gimbalhode

Benro GH2F Folding Gimbal Head

Sammenleggbart Gimbalhode

4 139,-Kampanjepris
5 174,-Førpris
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Benro GH2F Folding Gimbal Head

  • Sammenleggbar for lagring og transport.
  • Den roterende armen kan foldes mot stativet, noe som gjør kombinasjonen ekstremt kompakt.
  • Den roterende armen kan brukes separat som en L-brakett for monteringshoder i Arca-Swiss-stil.
  • Lange objektiver kan monteres direkte på hodet når den avtakbare armen er fjernet.
  • Inkluderer ¼ og 3/8 tilbehørsmonteringsgjenger.

GH2F er ett slankt og lett gimbal-hode som støtter imponerende 10 kilo og er ideelt for teleobjektiver og spotting-skoper. Benro GH2F er også den perfekte løsningen for høykvalitets, vertikal videoopptak for sosiale medier. Og den kan brettes sammen i en kompakt pakke for rask og praktisk reise.

For å åpne hodet; løsne låseknappen på brakettbasen, løft brakettarmen, roter armen, monter kameraet og du er klar til å ta bilder! Den har separate justeringer for panorering og tilt. Med motvekt og vater for ekstra presisjon. Finjuster kamerabalansen med plate- og armvektene for en jevnere, balansert opptaksopplevelse. Både ¼"-20 og ?"-16 gjenger på brakettarmen lar deg montere tilbehør som Magic Arm og lignende.

Den avtakbare armen kan foldes opp for enda mindre omfang ved oppbevaring. Når denne armen er fjernet, kan du montere kameraet til hurtigutløserklemmen på brakettarmen. Armen har også en dobbel arca-swiss klemme og plate slik at du kan bruke den som en L-formet hurtigutløserplate med hvilket som helst av Benros arca-kompatible stativhoder.

Når du er ferdig med å fotografere, passer en spesialdesignet bæreveske perfekt til den sammenslåtte gimbalen og holder den trygg i transport.

GH2F er tilgjengelig i KIT med Benro Tortoise stativ.

Fullpakket med alle premiumfunksjonene brukere trenger! Få lavt, stabilt og nivå hvor enn bildet tar deg med dette førsteklasses karbonfiberstativet! For mer, sjekk ut videoene våre om Tortoise-stativfamilien.

Benro designet en polstret omslag og premium bæreveske, formet spesielt for dette settet for optimal reise og oppbevaring. Når objektivet ditt er tungt og du reiser lett, trenger du ikke se lenger enn til GH2F fra Benro.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Benro
Produktkategori Stativhode
Produkttype Vugge


Produsentens varenrGH2F