Har du spennende fotoprosjekter på gang?

Eller kanskje noe du vil vise fram? Vi ønsker presentere bildeserier som kan gi leserne inspirasjon og gode ideer, og trenger din hjelp.
Blant leserne på foto.no er det enormt mange gode fotografer, enten profesjonelle eller bare dedikerte amatører. Mange av dere vet vi har serier med spennende temaer som det hadde vært flott om flere fikk glede av.

Derfor ber vi om bidrag fra dere lesere. Hvis du har et spennende prosjekt du jobber med eller er ferdig med, som du tror kan være interessant for andre å se resultatet av, så kan vi gi det litt oppmeksomhet her på foto.no. Vi kan ikke betale for det i penger, men i tillegg til ære og berømmelse tilbyr vi lenke til hjemmeside/portfolioside og med informasjon om bildene i serien er for salg.

Hvis du synes dette høres interessant ut, send litt informasjon om prosjektet ditt, sammen med et par bilder til erik(a)foto.no, så ser vi om det er noe vi kan bruke. Kan vi det, kommer vi tilbake til deg og ber om evt mer informasjon og flere bilder. Du gir ikke fra deg noen rettigheter til bildene, kun en tillatelse til at vi kan bruke bildene i en artikkel, én gang.

(og hvis du ikke har noe prosjekt, bare liker å fotografere en type motiv, er det selvfølgelig også velkomment).

Vi ønsker litt tekst til bildene. Det kan være så enkelt som kort beskrivelse av prosjektet, eller så omfattende som en artikkel. Du bestemmer.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Erik F.
Hei Marit.

Send det til meg, erik@foto.no
6.3.2017
Marit B.
Dette hørtes spennende ut...Hvor skal dette sendes?
6.3.2017
Knut Harald E.
Topp tiltak. Jeg har fotografert profesjonelt siden 1963, og er fortsatt særdeles aktiv. Holder på med et utvalg av de beste med tanke på utstilling. Kanskje noen også på foto.no? Beste hilsen fra Knut Harald
3.3.2017
Pål M. S.
Veldig bra tiltak. Dere kan gjerne skrive litt om hvordan en kan jobbe med et prosjekt/en serie. Går litt på innhold/mangfold i bildene, et fornuftig antall og dette med en rød tråd/fellesnevnere.
Helt sikker på det er mange her inne som kan sette sammen en serie/et prosjekt, så vi venter i spenning:-)
19.2.2017
Anders Øystein G.
Flott tiltak for alle som jobber med et prosjekt eller tema.
17.2.2017
Stein A. R.
Helt enig. Selv skal jeg gå igang med å lage en serie med busser fra gamle postkort.
16.2.2017
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu