Du er ikke logget inn Logg Inn Bli medlem
Fullskjerm
Trond O.
Forsøkt å søke meg frem her på foto.no, diskutert tidligere på noen grupper på facebook - men strever med å finne en praktisk og rett og slett genial trillebag/bag med hjul til bruk utendørs i terreng og liknende. Dette til å få med en studioblitz eller to, batteripakker, stativ, softboxer o.l.

Jeg ser for meg en avlang soft/hardcase "bag" med store "terreng" hjul slik at man enkelt kan få kjørt med seg utstyr. Har så langt ikke funnet min ultimate bag. Så slenger inn et håpefullt spørsmål her; hva bruker dere som driver med location shoots /utendørs shoots med blitz? Bortsett fra å kjøre bil til stedet, men når man da skal måtte gå et lite stykke. Noen gode forslag?

Mvh. Trond
Svar på dette innlegget Sitér
  • Del på FacebookDel på Facebook
  • $textTips en venn
  • Skriv utSkriv ut
Det er skrevet 2 hovedsvar og 1 undersvar på dette innlegget:
- #1 +/-
Bjørn E.
Bruker en Think Tank Airport Take Off til lignende forhold. Har hjul og reimer. Hjulene er rollerblades hjul med kulelager og alt. Litt i tvil om ditt bruksområde, for baggen er vel ikke direkte tenkt til terreng, mer på fortaug og flyplasser? Ellers er den som alle andre slike ting, et giogantisk kompromiss mellom ryggeskk og trillebag, men fungerer utmerket på reiser, masse plass og går i "hattehylle" plassen på de fleste fly.
- #2 +/-
Stein Anders L.
Jeg pakker alt i zarges-kasser og laster alt på en sekketralle med store gode hjul. De triller lett, og er stabile. Og utstyret er godt polstret i kassen.

Fester kassen til trallen med lastestropper. Disse brukes også til å feste kassen inn i bilen når jeg kjører.
Tor Einar K.
Støtter dette. To batterier og to studioblitser med utstyr veier gjerne rundt 25 kilo.
Har selv et sett fra Bowens med 2 hoder uten batteri, det veier 19 kilo. Synes ikke den baggen er komfortabel å frakte for langt på god asfalt. Som håndtverker har jeg derimot mye erfaring med å frakte langt tynge verktøy på sekketralle. Dette fungerer veldig bra.