Du er ikke logget inn Logg Inn Bli medlem
Fullskjerm
DatoTekst
Det ligger nå en serie med eksempelbilder laget med 7D på min hjemmeside, for å finne den gå til min profilside på FOTOdotNO (link kan dessverre ikke skrives inn her).

MVH CA

Hei Carsten. Jeg leser i diverse tråder at du har testet Canon's 7D. Har du planer om å legge ut noen eksempelbilder på hjemmesiden din elller. Ha en flott påske.

Mvh. Bjarne Dybvik

Hei Carsten!
Gratulerer med 80 års dagen!

MVH E.K.


Hei Carsten.
Ønsker bare å gi deg honør for tips etter at jeg har studert bilder og kommentarer du har lagt ut. Jeg har fått meget gode råd om objektivvalg ut fra det du har skrevet i diverse innlegg og bildene du har tatt som viser hva som er mulig med mitt camera og kvalitets optikk.

Blir nok først Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro og etterhvert Canon EF 300mm f/4.0L IS USM med Canon EF Extender 1.4X II eller Canon EF 85mm f/1.8 USM.
takk for gode tips, og hyggelig at dere med bred erfaring deler deres kunnskap med oss nybegynnere.
mvh
Svein Omdahl.

Fantastiske bilder du tar! Blir alltid fascinert av de flotte motivene du kaprer med kameraet ditt. Du er en av de første fotografene på foto.no jeg la til som bokmerke. Lykke til videre!

En kjempeopplevelse å besøke din hjemmeside!


Hei Carsten!
Takk for mail med link til både bilder/tester og gjestebok. Jeg har med stor interesse begynt å lese om tekniske emner. Mer tas etterhvert. Et skritt av gangen. Det tar jo litt tid å sette seg inn i alt det som har med digital-foto å gjøre for en stakkars ''gammel'' fotograf som bare har jobbet med film-kamera fram til 2005.

Mye av interesse på sidene dine, og mange flotte bilder du viser oss som gir meg inspirasjon til å bli enda bedre på foto.

Mvh Nina Egedius

Gratulerer som ukens fotograf!

Jeg har lusket omkring på foto.no i halvannet år nå, og dine innsiktsfulle kommentarer, din vilje til å dele kunnskap med oss som har langt igjen til ditt kunnskapsnivå samt dine utsøkte bilder er blant årsakene til at jeg i går endelig registrerte meg som bruker. Mellom annet for å kunne takke for all hjelpen du ikke vet du har gitt meg. Gleder meg til å se flere blinkskudd fra din hånd,

Beste hilsener, Henning

Hei Carsten! Jeg fikk link til Din side via Fokus fotoklubb. Det må ha vært litt av en opplevelse og besøke og fotografere Svalbar! Flere flotte bilder! Hilsen Sissel Nystad www.nystad.org

Fantastiske bilder Carsten!! :) Sånne bilder som er farlige å se på for oss som ikke har ''fugleobjektiv'' og som heller ikke har penger til det :) Plutselig bruker vi opp det lille vi har på et slikt objektiv og da er det gjort :P Om noen uker er jeg den heldige eier av 70-200 2.8 IS og håper med dette å komme innpå småspurven på tunet i det minste :) Kommer nok til å stikke innom for å se på bildene dine flere ganger. Flott arbeid! :)

Mvh

Fremdeles ikkje klart å ta et eneste bilde som gjør at folk stopper opp og tenker?

Du skal få et gratis tips. Ta et par bilder av uteliggere eller tiggere, så har du iallefall noen bilder av verdi.

Takk for oppmerksomheten

Jeg føyer meg gjerne inn i rekken av gjestebokskribenter som berømmer deg for utsøkte bilder og rundhåndet velvilje til å dele kunnskaper med andre!

Dermed blir det jo ikke så farlig at en diger, løs skrue falt ned på tastaturet og viste store bokstaver den 5.1. Helt riktig å la det bli stående. Som et eksempel på at et engasjement på fotodottno kan resultere i de underligste tilbakemeldinger.

mvh kjellgSYNES FÅ OM NOEN AV BILDENE DINE ER NOE SÆRLIG. BLOMSTER OG FUGLER ER DET ANDRE SOM KAN TA SEG AV. HVORFOR LIGGER DET IKKJE ET ENESTE BILDE HER, SOM GJØR AT MAN STOPPER OPP, OG TENKER OVER TINGENE? SELV DU BØR VEL KLARE DET ETTER 80 ÅR INNEN FOTO?

Axel

Fantastiske bilder du tar. Profesjonelt. Også interessant og lærerikt å lese det du skriver enten det er gjennom kommentarer til egne og andres bilder, eller i diskusjonsforaet. Ser du har vært på tur i antarktis. Jeg skal også dit neste høst/vinter. (med polar quest) Lurer på hva jeg skal ta med av utstyr. Har du noen råd?

Jeg må si at jeg beundrer dine bilder, var selv veldig spent
på canon 1d mkIII og hvor høy iso en kan ta uten for mye
støy. Men du har jo klart det på en utmerket måte.
mvvh
Frank

Hei!
Imponerende kvalitet på dine bilder ved høy iso. Ingen detaljer tapt, og utrolig skarphet. Ikke minst spennende og utrykksfulle motiv.
Takk for din positive insats for oss på dotten.
Mvh Cristina

Hallo Carsten!

Var på møtet som du var foredragsholder på i går (Nof Øvre Eiker ll) ville bare legge igjen en liten hilsen og si at du tar noen syke bilder, med syke mener jeg en pryd for øyet! håper og få se mer av dine bilder!

Hilsen Christoffer Mikalsen

Hei.
Så link på diskusjonssidene på Foto.no
Har sjekket ut gråskala-sakene for skjerm og lastet ned gråskalafil.
Veldig bra og enkelt. Perfekt formeg som ikke orker å begi meg inn i ''kalibreringshelvetet'' unnskyld uttrykket...
Takker og bukker

Hilsen Hans J Røre

Flott artikkel på din hjemmeside angående å arbeide med 8 eller 16bits bildefiler.

Hei Carsten.
Var nettopp inne og tok en titt på siden din. Leste litt om bruk av USM på bilder, og det var meget interessant...! Meget godt forklart og forståelig også. Selv for en nybegynner som meg. Kommer garantert til å studere den mer inngående, og forhåpentligvis prøve/feile i PS når en får anledning.
Virket som resten av siden din var meget bra også.
Og ikke minst bildene..........
Mvh YF

Fin side her vil jeg nok kikke ind for som gammel fotoamatør med mere end 25 års erfaring kan jeg ikke få nok af gode billeder som kan inspirere mig til forbedring af egen kunnen
    Bjørn (uregistrert bruker)

Hei Carsten!
Tusen takk for at du tar deg tid til å svare både på mail og diverse innlegg på diskusjonssidene på dotten.Setter også stor pris på dine kommentarer på bilder som legges inn,din vurdering står høyt i kurs om den er av positiv eller'' negativ'' karakter,da både jeg og andre brukere vet at du er en meget dyktig fotograf,samt at du vet hva du snakker om når det gjelder det tekniske innen fotografering.Du er en inspirasjonskilde for mange her på dotten,med utrolig flotte bilder og kommentarer.
mvh.Magnus Aleksandersen.

Takk for hjelpen i forbindelse med mitt spørsmål om Franka Rolfix II. Via sidene du oppgav, fikk jeg kontakt med en tysker som reparerer og selger slike og sendte han en mail. Fikk svar på alder og også evt verdi.

Takk for hjelpen !!

Terje Hansen

Takk for veiledning på min sak, i diskusjonen. Endel av bildene dine tar bare pusten ut av meg. Trodde jeg hadde sett endel skarpe og bra bilder fra før, men dette er noe annet. Vi har mye å lære skjønner jeg. Fortsett det gode arbeidet. Tipper det er mange her inne som setter pris på det du gjør her.

Ha en strålende sommer. Mvh Glenn

Ja, gratulerer med 10 000 komentarer på bildekritikken!

Mvh Erling


Hei Carsten! Gratulerer med dine 10.000. Sidan du er inrig på kritikken, og du har mykje fornuftig å sei, hadde eg satt pris på om du kunne kommentere nokre av bileta mine, slik at eg kan bli betre.

Må sei eg er skuffa over den generelle kommenteringa til folk; ofte ser eg 2-300 treff på eit bilete, og ikkje ein einaste kommentar. Godt at det også finst sånmne som deg!

Mvh Kjetil

Har nettopp studert alle bildene med insekter du har lagt ut her på ”dotten”.
Trenger ikke kjøpe dyre bøker om makro, fordi gjennom bildene dine får man alt! Utenom høy teknisk kvalitet på bildene, så er de også meget vakre - det er bilder man ikke glemmer.
Videre setter jeg utrolig pris på, at du beskriver de tekniske data, litt om forholdene under fotograferingen og ikke minst den informasjonen du kommer med under kommentarer til bilder både fra deg selv og til andre sine bilder.
Alle trenger ett mål å hige etter, og ved å se bildene dine, så blir det personlig enda mer gøy og spennende å lære makro av insekter.
P.S: Stilig hvordan du brukte en kartong til å softe en vanlig blits med.
Mvh CristinaHei Carsten!

Jeg er virkelig innponert over alle de flotte bildene du har lagt ut her inne! Videre så synes jeg at du er veldig dyktig til å gi gode kommentarer og til å veilede folk til å få bedre bilder!

Mvh Erling.


Må jo sende en hilsen til en av de personene her ute som jeg setter stor pris på. Gleder meg til vi treffes igjen og da gjerne på din kant. Det går mot høst og jeg var en tur ute på mine faste plasser i dag og registrerte at både Musvåk (ungfugl) og Myrhauken var i lufta. Myrhauken lekte seg over vipenes rasteplasser og lot ikke vipa få fred. Beklageligvis var dette utenfor rekkevidde for mine objektiver, men det vittner om en spennende høst og vinter. Ta godt var på deg selv Carsten. Mvh Nils

Legg til hilsen
html linker ikke tillatt; melding vil ikke legges til med dette
610
For å beskytte mot spam-roboter