Du er ikke logget inn Logg Inn Bli medlem
Fullskjerm
Fotograf fra Bergen som elsker å reise til nye steder i inn-og utland for å utforske nye motiver samt oppleve andre kulturer. Kameraet mitt er min (nest) beste reisevenn :-) Disponerer for tiden et Canon 5D Mark II kamera som jeg er veldig fornøyd med. Besøk gjerne fotogalleriet mitt på tunliweb.no. Er takknemlig for både ros og ris til mine bilder!

Kongsnuten
Bildet viser Nordre Kongsnuten (1616 moh) som man passerer på veg opp til toppen av Hardangerjøkulen. Bildet er tatt en nydelig vinterdag i februar for to år siden. Jeg gikk denne dagen i tett tåke fra Finse stasjon og så kun fra kvist til kvist. Da jeg passerte den såkalte Appelsinbua gikk jeg gjennom tåkedekket og denne fantastiske nuten åpenbarte seg.
Svein-Magne T.
Fotograf: Svein-Magne T.
Se flere bilder fra samme fotograf
Kategori:Natur
Nøkkelord:Finse - Fjell - Hardangerjøkulen - Is - Snø
Lagt inn:
Egen vurdering:Har hatt dette bildet i PS flere ganger uten at jeg har vært helt fornøyd. Dette resultatet er det beste jeg klarer på egenhånd så da er jeg spent på hva du mener - og ikke minst om du har tips til forbedringer!
Utstyr:Kamera: Canon EOS 300D. Optikk: Canon
Innstillinger:Brennvidde: 42mm. Blender: f/8. Lukkerhastighet: 1/200s
Exif info: Vis basisinfo Vis all bildeinfo
Visninger:561
Link til dette bildet:http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=294252
Referere til dette bilde på foto.no:klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bildekritikk=294252} Det vil da bli automatisk laget en link til bildet fra teksten din.
Bruk av bildet: Ønsker du å bruke dette bildet?

Rating:
0
(Basert på 0 vurderinger)
Du må være innlogget bruker for å sette rating.